The Center of Beauty

‘We Care For You’: geef jij ook een behandeling cadeau voor onze zorghelden?

De coronacrisis onderstreept hoe belangrijk goede zorgverlening is. The Center of Beauty vindt dat zorgpersoneel meer verdient dan alleen applaus. Daarom zijn zij de actie ‘We Care For You’ gestart, waarbij zorgmedewerkers in het zonnetje worden gezet. De reacties zijn overweldigend, daarom doen ze een oproep aan andere ondernemers. 

Nu de tweede coronagolf een feit is en corona-afdelingen weer vollopen, is het hard aanpoten in de zorg. In het voorjaar werd zorgpersoneel overladen met steunbetuigingen en cadeaus om hen een hart onder de riem te steken. "Toen wilde ik ook al graag iets voor onze zorgmedewerkers betekenen, maar wist niet precies hoe ik dit kon doen", vertelt Carmen van Leijden van The Center of Beauty. "Er is ook over een landelijke actie nagedacht, maar dit werd te grootschalig. Ik wil echt iets betekenen voor de zorgmedewerkers in onze gemeente", vertelt Carmen. Daarom is er in Alphen een nieuw initiatief gestart: ‘We Care For You’.

Carmen vertelt waarom ze deze actie heeft opgezet: “Zorgmedewerkers verdienen meer dan alleen applaus. Ik hoop dat wij kunnen laten zien dat wij het ontzettend waarderen wat zij dag in en dag uit voor ons doen. Dat zij altijd voor ons klaar staan. Nu is het, het moment om iets terug te geven."

"De reacties zijn overweldigend en daarom willen wij een oproep doen aan mede ondernemers met een schoonheidssalon, nagelstudio of kapsalon om de handen ineen te slaan. Doe mee met ‘We Care For You’. Samen kunnen wij zoveel meer hardwerkende zorgmedewerkers een ontspannen moment voor zichzelf geven. Dit is zo'n klein gebaar, recht uit mijn hart", zegt Carmen.

The Center of Beauty heeft afgelopen week tien behandelingen voor zorgpersoneel weggegeven. Er zijn zoveel genomineerden, geef jij ook een of meerdere behandelingen cadeau aan onze zorghelden? Laat dit dan weten via info@alphens.nl. Aanmelden kan tot 22 november 2020.

Winnaars

- Tessa Dongelmans 
- Angela Blom 
- Frea Mulder 
- Dani Ëlle 
- Nancy Visser (gewonnen voor haar dochter Ravenne)
- Jacqueline Uithol 
- Melissa Kneppers - van de Heij 
- Mandy de Bruijn
- Tasheya Otto
- Kim Beuk 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 23:28

Theater in de binnenstad of op buitenlocatie

De 3,6 miljoen die nodig is om het gebouw van Theater Castellum te redden, wordt nog niet door de gemeenteraad ter beschikking gesteld. Eerst moet naast dit voorstel een tweede voorstel worden gelegd om het theater samen met een aantal andere functies naar een andere locatie te verplaatsen.

Blog Opinie gisteren 20:00

MINERVA Theater

Binnen de Alphense politiek is het theater aan het Rijnplein een heet hangijzer. Er is al vanaf het prille begin gedoe over de kosten van dit theater. Dat Alphen-Stad een mooi groot en goed theater moet hebben, daar gaat het gesprek meestal niet over. Wel over de exploitatie en over de subsidie. En vooral over de financiële tekorten en de laatste jaren ook over de gebreken aan het gebouw.

Politiek gisteren 18:20

Wegen in zuidelijk deel gemeente blijven lastig probleem

Hoe leid je het verkeer in het zuiden van de gemeente Alphen aan den Rijn in goede banen? Dat was de hamvraag waar inwoners, organisaties en bedrijven hun zegje over deden tegenover de politieke partijen.

Overige gisteren 17:41

Bewoners van Verpleeghuis Oudshoorn genieten volop van pannenkoeken

Deze week is het feest voor de bewoners van Verpleeghuis Oudshoorn in Alphen. Medewerkers van de Alphense restaurants Maggie Blue, Wet ’n Wild en ’s Molenaarsbrug bakken namelijk pannenkoeken voor de bewoners. Uit de reacties blijkt wel dat dit erg gewaardeerd werd. “Pannenkoeken smaken drie keer lekkerder wanneer ze voor je gebakken worden.”