The Center of Beauty

‘We Care For You’: geef jij ook een behandeling cadeau voor onze zorghelden?

De coronacrisis onderstreept hoe belangrijk goede zorgverlening is. The Center of Beauty vindt dat zorgpersoneel meer verdient dan alleen applaus. Daarom zijn zij de actie ‘We Care For You’ gestart, waarbij zorgmedewerkers in het zonnetje worden gezet. De reacties zijn overweldigend, daarom doen ze een oproep aan andere ondernemers. 

Nu de tweede coronagolf een feit is en corona-afdelingen weer vollopen, is het hard aanpoten in de zorg. In het voorjaar werd zorgpersoneel overladen met steunbetuigingen en cadeaus om hen een hart onder de riem te steken. "Toen wilde ik ook al graag iets voor onze zorgmedewerkers betekenen, maar wist niet precies hoe ik dit kon doen", vertelt Carmen van Leijden van The Center of Beauty. "Er is ook over een landelijke actie nagedacht, maar dit werd te grootschalig. Ik wil echt iets betekenen voor de zorgmedewerkers in onze gemeente", vertelt Carmen. Daarom is er in Alphen een nieuw initiatief gestart: ‘We Care For You’.

Carmen vertelt waarom ze deze actie heeft opgezet: “Zorgmedewerkers verdienen meer dan alleen applaus. Ik hoop dat wij kunnen laten zien dat wij het ontzettend waarderen wat zij dag in en dag uit voor ons doen. Dat zij altijd voor ons klaar staan. Nu is het, het moment om iets terug te geven."

"De reacties zijn overweldigend en daarom willen wij een oproep doen aan mede ondernemers met een schoonheidssalon, nagelstudio of kapsalon om de handen ineen te slaan. Doe mee met ‘We Care For You’. Samen kunnen wij zoveel meer hardwerkende zorgmedewerkers een ontspannen moment voor zichzelf geven. Dit is zo'n klein gebaar, recht uit mijn hart", zegt Carmen.

The Center of Beauty heeft afgelopen week tien behandelingen voor zorgpersoneel weggegeven. Er zijn zoveel genomineerden, geef jij ook een of meerdere behandelingen cadeau aan onze zorghelden? Laat dit dan weten via info@alphens.nl. Aanmelden kan tot 22 november 2020.

Winnaars

- Tessa Dongelmans 
- Angela Blom 
- Frea Mulder 
- Dani Ëlle 
- Nancy Visser (gewonnen voor haar dochter Ravenne)
- Jacqueline Uithol 
- Melissa Kneppers - van de Heij 
- Mandy de Bruijn
- Tasheya Otto
- Kim Beuk 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.