Advertorial Economie

Webinar: Is jouw bedrijfsinterieur je visitekaartje?

Is jouw bedrijfsinterieur je visitekaartje? The Home Factory inspireert en geeft praktische tips tijdens een inspirerende webinar!

Klanten, leveranciers en medewerkers komen je showroom of kantoor binnen en voelen zich er direct op hun gemak. Het bedrijfsinterieur straalt jouw imago uit, voelt vertrouwd aan en is tegelijkertijd inspirerend en enthousiasmerend. Dát wil je als bedrijf bereiken. Maar, hoe doe je dat? Hoe kun je hier via je bedrijfsinterieur slim op inspelen? En welke stijl kies je dan?

Deze en andere vragen komen aan bod in het webinar op woensdag 7 juli van The Home Factory, specialist op het gebied van conceptualisatie, ontwerp en realisatie van zakelijke interieurprojecten.

Dit webinar geeft je:

  • Handige tips op welke manier je het bedrijfsimago kunt vertalen naar het interieur;
  • Een houvast om te bepalen welke interieurstijl bij jouw bedrijf past;
  • En … een dosis inspiratie.

Patricia Eijken, zakelijk interieurontwerpster bij The Home Factory, verzorgt het webinar. Zij deelt haar praktische kennis en inspireert je door voorbeelden en impressies. The Home Factory staat voor persoonlijke aandacht en tijdens het live webinar is er dan ook voldoende tijd voor vragen.

Nog even de praktische info op een rijtje:

Datum: woensdag 7 juli 2021
Tijdstip: 10:00 tot 10:45 uur

Is een kritische en vernieuwende blik op jouw bedrijfsinterieur welkom? Schrijf je dan via deze link in voor het webinar.

Let op: The Home Factory gaat meerdere webinars geven, dus houd de social media in de gaten!


Meer nieuws

Gemeente gisteren 16:18

De fietsrotonde nabij het NS-station is verwijderd

De fietsrotonde langs de Prins Bernhardlaan nabij het NS-station in Alphen aan den Rijn is verwijderd. De rotondes wordt vaak verkeerd gebruikt (tegen de richting in) en vormt een obstakel midden op het fietspad. Met het verwijderen van de fietsrotonde ontstaat er meer ruimte, waardoor je als fietser comfortabeler en zonder hinderlijke obstakels je route kunt vervolgen.

Stadsdichter gisteren 15:45

Chanty Louis is de nieuwe stadsdichter van Alphen

Zondag werd de nieuwe stadsdichter van Alphen gekozen. Lars Ferwerda gaf het stokje over aan de Alphense Chanty Louis (31). Ze schrijft gedichten over streven naar verbinding en strijden tegen racisme.

Evenement gisteren 13:43

Geslaagd Alphens Boksgala met hoogstaande gevechten

In de Rijnstreekhal vond afgelopen zaterdag het jaarlijkse Alphense Boksgala plaats, georganiseerd door Boksschool Teus de Kruyf. Met een tribune die tot de nok toe gevuld was, was het evenement een groot succes met zeventien amateurpartijen en drie professionele gevechten.