Woonforte

Wederikstraat wordt duurzamer en krijgt een frisse look

In oktober start de renovatie van de even nummers 2 t/m 242 aan de Wederikstraat in Alphen aan den Rijn. TBI-onderneming ERA Contour en woningcorporatie Woonforte werken samen met Bloemen Architecten om dit project tot een succes te maken. Op maandag 9 juli 2024 ondertekenden ERA Contour en Woonforte het contract voor de realisatie.

Met de renovatie maken ze 126 woningen klaar voor de toekomst. Door het vervangen van ramen, deuren en glas, het verbeteren van de isolatie en het installeren van een nieuw, individueel ventilatiesysteem worden de woningen energiezuiniger en comfortabeler. Ook krijgt het gebouw een frisse uitstraling door het toevoegen van gevelkaders en het vervangen van de balkonhekken en privacyschermen. Daarnaast krijgen de entree- en lifthallen en de corridorgang een upgrade.

Planning

De werkzaamheden starten eind oktober en zijn naar verwachting voor de zomer van 2025 afgerond.

Over Woonforte

Woonforte is een woningcorporatie met bijna 10.000 woningen in Alphen aan den Rijn, Aarlanderveen, Boskoop en Zwammerdam. Het motto van Woonforte is "oog voor mensen, hart voor wonen". Iedereen moet de kans krijgen op een woning die past bij zijn of haar leven. Daarom biedt Woonforte goede woningen voor mensen met een laag inkomen. Woonforte investeert in nieuwbouw, renovaties, onderhoud, leefbaarheid en duurzaamheid. Meer informatie is te vinden op deze website.

Woonforte Wederikstraat.jpg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Algemeen gisteren 18:12

De hele zomervakantie de beste kinderfilms bij Castellum!

Vier je zomervakantie met Tante Rita! De familie Dubbel doet mee aan een chocoladewedstrijd, maar door problemen in de chocolaterie moeten ze verhuizen naar een camping. Wanneer de kakkineuze Ria Bakzeil hoort van hun deelname, gebeuren er vreemde dingen en lijkt het alsof de familie gesaboteerd wordt.

Algemeen gisteren 14:02

Veiligheidsdag 2024: Kom naar Fort Alpha voor een spannende uitdaging

Op zaterdag 31 augustus 2024 staat Alphen aan den Rijn in het teken van de jaarlijkse Veiligheidsdag. Dit evenement vindt o.a. plaats bij Fort Alpha en biedt tussen 11:00 en 14:00 uur tal van activiteiten voor jong en oud. Een van de hoogtepunten is de uitdagende stormbaan, waar deelnemers de kans krijgen om de snelste tijd neer te zetten en een bijzondere prijs te winnen.

Algemeen gisteren 12:03

Jeugdleden Castellum doen verdienstelijk mee aan NK Beachvolleybal

In het weekend van 6 en 7 juli vond het NK Jeugd Beachvolleybal plaats bij Irene Beach in Bilthoven en Zomerkade in Huizen. In totaal streden 136 teams in diverse leeftijdscategorieën om de felbegeerde titel: Nederlands Kampioen! Daarbij waren ook 3 jeugdleden van Castellum aanwezig die verdienstelijk meestreden om de medailles.