Wedstrijdbad De Hoorn gesloten wegens werkzaamheden

Van 9 juli tot en met 31 juli zal het wedstrijdbad van zwembad De Hoorn gesloten zijn. Dit vanwege werkzaamheden.

In deze periode kun je terecht bij AquaRijn voor 'vroege vogel banen zwemmen' van 07:00 tot 09:00 uur en 'lunchzwemmen' van 13:00 tot 14:00 uur. In De Hoorn kun je 's morgens terecht voor banen zwemmen in het buitenbad of het recreatiebad. Voor de exacte tijden en baden, zie het rooster.

Ook het buitenbad zal tijdelijk gesloten zijn vanwege externe activiteiten. Van maandag 11 juli tot en met woensdag 13 juli is het buitenbad van 09:30 tot 12:00 uur gesloten. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Stadsdichter vandaag 09:47

Hittegolf: een gedicht van de Alphense stadsdichter

Deze zomer deelt stadsdichter Lars Ferwerda elke week een gedicht. Het thema? Dat is uiteraard Alphen aan den Rijn. Zo maak jij op een andere manier kennis met onze woonplaats. Dit keer: de Zegerplas.

Weer in Alphen gisteren 14:12

Komend weekend veel vallende sterren te zien

Je hebt er vast wel eens van gehoord, vallende sterren! Kleine lichtflitsjes die met hoge snelheid door de lucht, de ene feller en groter dan de ander. Deze vallende sterren worden veroorzaakt door stofdeeltjes uit de ruimte die met hoge snelheid de dampkring van onze Aarde binnendringen, en vervolgens opbranden. Met als gevolg, een lichtflits! 

Advertorial Overige gisteren 11:08

Bramsoosboot wegens succes herhaald

Genieten op het water met een overheerlijk frietje? Dat kan! Brugwachtertje aan den Rijn en Overbuurman Bram Ladage varen opnieuw met de BramSoosboot.