Sport

Wedstrijden amateurvoetbal door KNVB afgelast

In de regio zijn de meeste amateurvoetbalwedstrijden afgelast. Het eerste elftal op zondag, A1, B1 en C1 van Alphense Boys spelen wel. Zaterdag wordt besloten of de eerste elftallen van AVV Alphen en Bernardus al dan niet spelen.

Jeugdelftallen en seniorenteams, met uitzondering van die van Alphense Boys, spelen niet. Concreet zijn er dus geen wedstrijden op de velden van Aarlanderveen, Alphia, ARC, BSC68, Floreant, Hazerswoudse Boys, Koudekerk en Zwammerdam.

De KNVB heeft voor zaterdag landelijk het amateurvoetbal wegens het winterse weer afgelast. De afgelasting geldt niet voor landelijk amateurvoetbal.
Voor zondag is nog niet zeker of kunstgrasvelden bespeelbaar zijn, dan is de weersverwachting namelijk dat de temperaturen stijgen. Voor teams in de A-competities in West I en II wordt uiterlijk zaterdag 12.00 uur een besluit genomen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.