Pixabay

Week van het Werk in Alphen

Van dinsdag 29 oktober tot en met zaterdag 2 november is de Week van het Werk. Ook in Alphen aan den Rijn zijn op deze dagen verschillende activiteiten te beleven.  

De Week van het Werk wordt georganiseerd door ondernemers, onderwijs en overheid. Dit jaar is het thema ‘dichtbij werkt’. Het doel van deze week is om zoveel mogelijk inwoners in de buurt aan een baan te helpen. Denk hierbij niet alleen aan jongeren en starters, maar aan iedereen die werk zoekt en zich wil oriënteren op een (andere) baan.

In de week van 29 oktober tot en met 2 november biedt Alphen aan den Rijn diverse mogelijkheden om te kijken wat de arbeidsmarkt bij jou in de buurt te bieden heeft. Er worden interessante programma’s aangeboden voor alle doelgroepen. Op 29 oktober is er bijvoorbeeld een beurs voor stages en bijbanen speciaal voor nog schoolgaande jongeren en op 2 november een beurs voor iedereen die in aanraking wilt komen met bedrijven in Alphen en omgeving.

Benieuwd naar het volledige programma? Neem dan een kijkje op de website.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Limesjaar 2022 gisteren 17:57

Zomerkleding, winterkleding en iets over de garnizoenen

Wist je dat er weinig bekend is over de garnizoenen die castellum Albaniana bewoonden, omdat er bijna geen archeologische vondsten zijn gedaan waaruit dit blijkt? En wat is het verschil tussen de winterkleding en de zomerkleding van de soldaten? Dit en meer nieuwe artikelen op Romeins Alphen.

Politiek gisteren 16:48

De speerpunten van Nieuw Elan, VVD, CDA en D66

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen hebben alle partijen zich sterk gemaakt voor hun eigen speerpunten. Nieuw Elan, VVD, CDA en D66 zijn nu gekomen met een gezamenlijk coalitieakkoord. De vraag is dan: wat hebben zij bereikt vanuit hun eigen verkiezingsprogramma.