Alphens.nl

Weekend van 13 en 14 februari geen treinen tussen Alphen en Gouda

Door werkzaamheden aan het spoor is het treinstation van Gouda in het weekend van 13 en 14 februari niet bereikbaar. Op het traject Alphen-Gouda rijden dat weekend ook geen treinen.

De werkzaamheden bij station Gouda vinden plaats van zaterdag 13 februari 00:25 uur tot en met maandag 15 februari 02:00 uur. In verband met de werkzaamheden worden er van, via en naar Gouda bussen ingezet als alternatief vervoer. De extra reistijd bedraagt volgens NS maximaal 30 minuten. NS adviseert om vlak voor vertrek altijd de reisplanner te raadplegen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 17:20

Aanrijding tussen fietser en taxi

Op de kruising van de Churchilllaan en de Burgemeester Bruins Slotsingel in Alphen heeft er op woensdagmiddag 3 maart een aanrijding plaatsgevonden.

Advertorial Beauty en verzorging gisteren 17:13

The Center of Beauty blijft groeien

Vanaf woensdag 3 maart is de salon weer open! The Center of Beauty heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown. Zij hebben namelijk een nieuw concept gelanceerd: The Skincare Store. Daarnaast hebben ze er een tweede behandelkamer bij én start er een nieuwe schoonheidsspecialiste.

Advertorial Horeca gisteren 14:25

Vul je pan bij Van der Valk Avifauna

Een van de gasten van Van Der Valk Avifauna hebben wij mogen interviewen naar aanleiding van hun nieuwe concept. Hopelijk word je na het lezen van dit bericht net zo enthousiast als deze gast en mag Van der Valk Avifauna je snel verwelkomen bij het afhalen.