FloreoKids
Advertorial Onderwijs en opvang

Weer aan het werk in de kinderopvang? FloreoKids maakt het mogelijk!

Half april start bij FloreoKids de opleiding ‘Pedagogische kwaliteiten in de praktijk’. Deze opleiding is voor iedereen die altijd al in de kinderopvang wilde werken maar niet over het juiste diploma beschikt. Naast je opleiding werk je op een kinderdagverblijf of BSO. Na drie maanden ben je gekwalificeerd pedagogisch medewerker.

Alles wordt betaald

FloreoKids regelt en betaalt alles. Zo regelt én betaalt FloreoKids je opleiding, ontvang je direct salaris en krijg je na behalen van je diploma een contract aangeboden.

Veel diploma’s komen in aanmerking. Neem contact op en dan checkt FloreoKids samen met jou of jouw diploma in aanmerking komt. Of doe de diplomachecker op www.floreokids.nl/werken-bij/vacatures

Talentgericht werken

"FloreoKids is een talentbedrijf: elke medewerker en elk kind mag bij ons zijn of haar talent ontdekken en (h)erkennen. Talentgericht werken is onze basis. Voor kinderen en voor medewerkers", vertelt Johan, directeur bij FloreoKids, enthousiast. "Talentwerken richt zich op positieve ervaringen en kwaliteiten van mensen, kortweg: wat gaat er goed, waar krijg je energie van en wat kun je goed. FloreoKids is een organisatie die ruimte biedt aan ieders talenten."

Opleiding, salaris én contract

Wil jij (weer) aan het werk in de kinderopvang én werken bij een organisatie die aandacht heeft voor jou? Meld je dan aan voor deze unieke kans!

Samen met jou kijkt FloreoKids of jouw diploma in aanmerking komt voor deze opleiding. Als dat zo is, gaan zij voor jou aan de slag. Zij betalen de opleiding en je ontvangt direct salaris. Na succesvolle afronding krijg je van FloreoKids een arbeidscontract.

Aanmelden en meer informatie

Wil je je aanmelden of meer informatie? Stuur een appje naar 06 42599974 en FloreoKids belt jou terug. Mailen kan ook: pz@FloreoKids.nl. Op www.floreokids.nl vind je meer informatie over FloreoKids en de opleiding.


Meer nieuws

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.