Josh Walet

Weer een auto in brand gestoken in Alphen aan den Rijn: politie start (buurt) onderzoek

In de Ambachtenbuurt van Alphen aan den Rijn is opnieuw een auto in vlammen opgegaan, ditmaal op de Stoelmatter. De recente brand volgt slechts een week na een vergelijkbaar incident in de nabijgelegen straat. Bij de brand werd de auto volledig verwoest, terwijl twee andere voertuigen schade opliepen als gevolg van de vlammen.

Een oplettende buurtbewoner meldde een verdacht persoon te hebben gezien in de buurt van de auto, kort voor het uitbreken van de brand. Deze getuigenis heeft de aandacht van de autoriteiten getrokken, en de politie is een onderzoek gestart, gericht op de buurt en mogelijke verdachten.

Inmiddels is dit de derde auto die mogelijk in brand is gestoken. Heb jij iets verdachts gezien? Meld het bij de politie!

b0d72aa5-a1c2-44b9-912d-aea915a6e776.jpeg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:47

Koningskermis: dit zijn de openingstijden

Koningsdag is in optocht en dat betekent dat de kermis weer wordt opgebouwd! Van dinsdag 23 tot en met zondag 28 april 2024 is er weer een Koningskermis in het Europapark en aan de Evenaar.

Blog Opinie 20 apr. 2024 18:54

MINERVA Doorgeslagen samenleving

Van de week was er een grote AI-bijeenkomst, want Alphen aan den Rijn moet de eerste AI-gemeente worden van heel Nederland. Het doel is om artificial intelligence (AI) een prominente plek te geven in de gemeente. Op zichzelf is het altijd een loffelijk streven om de eerste te worden, maar of dat met AI moet?

Advertorial Voorstelling 20 apr. 2024 16:40

Beleef Japan in Castellum!

Al zin in vakantie? Met de voorstelling Hinotori – De vleugels van de Feniks, brengt YAMATO, bekend als de "Taiko-drumgroep die de wereld rondreist", Japan naar Castellum.

Evenementen 20 apr. 2024 14:07

Dit is er in Alphen aan den Rijn te doen op Koningsdag

Op 27 april viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat er te doen is? Lees snel verder!