Josh Walet
Blog Sport

Weer een punt voor ARC

De competitie is weliswaar pas twee weken bezig, maar het ziet er naar uit dat ARC het niveau van de Hoofdklasse aan kan. Vorige week werd er gelijkgespeeld tegen Smitsoek en zaterdag kon ook FC Rijnvogels op het eigen sportpark De Kooltuin niet winnen. Het bleef 0-0 en dat betekende punt twee voor Mark Evers en zijn mannen. Dat was een juiste uitslag, want vooral aanvallend was aan beide kanten weinig sprake van opwinding. In de loop van de partij werd het spel aan beide kanten steeds slordiger en was de wedstrijd het aanzien bijna niet meer waard.  

De thuisclub oogde wat gevaarlijker, maar als ze al eens serieus uitbraken was daar altijd nog de solide doelman Aäron Balk om redding te brengen. Overigens werd de creativiteit van Thom Nouwens node gemist. Vanwege een kaakontsteking bleek spelen voor de man die tot nu toe de enige ARC-goal produceerde niet mogelijk.

Zaterdag komt DHSC op bezoek en dat is meteen al een interessante tegenstander. De club van Wesley Sneijder werd vorig seizoen kampioen in de eerste klasse A met een voorsprong van vijf punten op ARC. De Racing verloor in dat seizoen beide duels van de fusieclub uit de Utrechtse wijk Ondiep. In tegenstelling tot ARC haalde DHSC maar weer eens een flink aantal nieuwe spelers in huis met het doel om direct door te stoten naar de derde divisie.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 12:23

Schip vast onder Máximabrug

Op maandag 18 november is aan het eind van de ochtend een schip vast komen te zitten onder de Máximabrug in Alphen.

Advertorial Horeca vandaag 10:28

Table Service bij McDonald’s aan het Rijnplein

Het McDonald’s Restaurant aan het Rijnplein in Alphen bedient vanaf vandaag, maandag 18 november, haar gasten persoonlijk aan tafel met Table Service. Gasten kunnen na het plaatsen van hun bestelling meteen een plekje kiezen om te zitten. Een medewerker serveert de bestelling van de gast persoonlijk aan tafel uit.

Algemeen vandaag 09:46

Kerstpakketten voor en door Alphenaren

Diaconaal Platform Alphen (DPA) en de Stichting Slimm organiseren dit jaar opnieuw een kerstpakkettenactie in Alphen. De Kerstpakkettenactie is er om iedere Alphenaar, waarvan iemand vindt dat hij of zij een steuntje in de rug verdient, een kerstpakket te bezorgen.

Calamiteiten vandaag 08:43

Persoon onder invloed springt meerdere keren van trap

In de nacht van zondag 17 op maandag 18 november reageerde de politie op een persoon die onder invloed van drugs compleet door het lint ging. Hierbij raakte de persoon en een agent gewond.