Alphens.nl
Blog Opinie

Weer pech voor A.V.V. Alphen

Het zit A.V.V. Alphen al een paar jaar niet mee met de indelingen in de diverse competities.

Zo verrassend is het dus eigenlijk niet dat nu ook het schema van het toernooi om de districtsbeker ongelukkig is uitgevallen. De enige leuke en interessante wedstrijd, die tegen Nicolaas Boys, wordt op 8 september niet op eigen veld, maar in Nieuwveen gespeeld. Op 15 september moet ook een uitduel worden afgewerkt, namelijk tegen het Rotterdamse Pretoria. Dan resteert dus slechts ėėn thuiswedstrijd, op 1 september tegen HOV/DJSCR. Penningmeester zijn van A.V.V. Alphen is niet echt een klus om vrolijk van te worden.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek vandaag 18:53

Alphens Restaurantweek: verrassend gezond en vers eten bij Woodstone

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan WOODSTONE!

Overige vandaag 16:05

Eerste gedetineerde fietst volgende week naar zijn werk

In augustus is de pilot op de Beperkt Beveiligde Afdeling van start gegaan in Penitentiaire Inrichting (PI) Alphen. Gedetineerden die in aanmerking komen voor re-integratieverlof, mogen ‘buiten de muren’ arbeid verrichten. Volgende week fietst de eerste gedetineerde uit PI Alphen naar zijn werk.

Coronavirus in Alphen vandaag 15:16

‘Lightversie’ van bron- en contactonderzoek door veel nauwe contacten

Personen die besmet zijn met het coronavirus, hebben steeds meer nauwe sociale contacten, zo meldt GGD Hollands Midden. Het nabellen van tientallen contacten kost veel tijd. Daarom zal er in sommige gevallen gekozen worden voor een ‘lightversie’ van het bron- en contactonderzoek.

Alphens Restaurantweek vandaag 14:29

Nog een week tot de Alphens Restaurantweek

Over precies een week gaat de zomereditie van de Alphens Restaurantweek van start. Van Italiaanse pizza en Argentijns vlees tot bourgondisch dineren en steengrillen, tijdens de Alphens Restaurantweek kan het allemaal!