Brugwachtertje aan den Rijn
Advertorial Overige

Weer twee leuke zomervaarten met de Soosboot op zaterdag 17 juni

Op zaterdag 17 juni organiseert Brugwachtertje aan den Rijn weer twee rondvaarten met de Soosboot. Ben jij er ook bij?

De BramSoosboot wegens succes herhaald

Genieten op het water met een overheerlijk frietje? Dat kan! Brugwachtertje aan den Rijn en Overbuurman Bram Ladage varen deze zomer opnieuw met de BramSoosboot. Op zaterdag 17 juni kan je ruim een uur meevaren over de Oude Rijn met de Soosboot. Aan boord ontvang je een Bram (zak patat) met saus naar keuze (Fritessaus of Curry of Ketchup) met daarbij een blikje frisdrank. Dus genieten van een leuke vaartocht gecombineerd met heerlijke Patat.

  • Datum: zaterdag 17 juni
  • Vertrek: 13:00 uur bij de Alphense Brug
  • Maximaal twintig personen (minimaal tien)
  • Prijs: € 12,50, voor vertrek te betalen bij het Brugwachtertje (alleen pin)

Stadswandeling op het water met een gids van het Gilde

Ruim een uur varen met een gids van het Gilde die onderweg van alles vertelt over de historie langs de Oude Rijn met aan boord een kopje koffie of thee.

  • Datum: zaterdag 17 juni
  • Vertrek: 10:30 uur bij de Alphense Brug
  • Maximaal twintig personen (minimaal tien)
  • Prijs: € 7,50, voor vertrek te betalen bij het Brugwachtertje (alleen pin)

Reserveren

Voor beide vaarten is reserveren verplicht, dat kan in het Brugwachtershuisje of via de website: www.brugwachtertjeaandenrijn.nl bij Soosboot en onder vermelding datum, aantal personen en BRAM 13:00 uur of GILDE 10:30 uur. Vraag ook naar de mogelijkheden voor een andere dag om te gaan varen voor een feestje of een speciale gelegenheid!


Meer nieuws

Werken vandaag 11:45

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 39

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Voorkeuren van bezoeker vandaag 09:11

Dansen: "Quality time" voor twee!

Dansen is plezier voor twee was jarenlang de slogan van de Nederlandse dansscholen. Het was in een tijd dat werkelijk iedereen wekelijks danslessen bezocht bij zo'n 500 dansscholen in het hele land, het was in een tijd dat de discomuziek letterlijk uit de radio schalde en dat je op vrijdagmiddag de Top-40 volgde voor de belangrijkste verschuivingen in de hitparade. Platen (vinyl) in singles en lp's gingen grif over de toonbank want je wilde die muziek ook echt graag in huis hebben.

Blog Opinie gisteren 20:34

MINERVA Ongehinderd

Volgende week is er een evenement in het Alphense Stadshart. Op het Thorbeckeplein is een hindernisbaan ingericht met obstakels om het mensen die slecht zien, in rolstoelen zitten of met rollators lopen moeilijk te maken. Iedereen mag de uitdaging aangaan op donderdagmiddag 5 oktober.