Josh Walet

Wegafsluiting N11 op 16 en 17 oktober vanwege werkzaamheden

Op vrijdag 16 oktober is de N11 vanaf 20:00 uur afgesloten voor verkeer. Dit in verband met werkzaamheden aan de weg. De afsluiting duurt tot zaterdag 17 oktober 14:00 uur. Volgend weekend vindt eenzelfde afsluiting plaats.

Het gaat om een afsluiting van de N11 tussen Zoeterwoude-Rijndijk en Alphen aan den Rijn Oost (Alphen Aquaduct): vanaf de Burgermeester Smeetsweg tot aan de op- en afrit van de Boskoopseweg. De afsluiting geldt van vrijdag 16 oktober 20:00 uur tot zaterdag 17 oktober 14:00 uur.

Extra reistijd

Ten tijde van de afsluiting bedraagt de extra reistijd tussen 10 en de 20 minuten. Het openbaar vervoer en hulpdiensten kunnen de werkzaamheden passeren. Er gelden omleidingsroutes, die ter plaatse met gele borden worden aangegeven. Het verkeer zal worden omgeleid via de A4 en de A12.

Periodieke onderhoudsbeurt

De werkzaamheden aan de N11 vinden plaats omdat de weg toe is aan een periodieke onderhoudsbeurt. “Met dit reguliere onderhoud blijven de wegen in goede conditie. Zo zorgen we ervoor dat het verkeer vlot en veilig kan blijven rijden”, aldus Rijkswaterstaat. Dit houdt in dat delen van het asfalt en voegen worden vervangen en dat viaducten worden nagekeken en waar nodig worden gerepareerd. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Van 0 naar 20 vandaag 18:41

Van 0 naar 20: het weer

Tja, kijk naar buiten en je weet het eigenlijk al. Het is herfst. En dat betekent regen, wind en lage temperaturen. Maar ja, dat schema blijft roepen. En omdat de 20 van Alphen al in maart gelopen gaat worden, zullen Stefan en Mitchell toch moeten blijven trainen. Motivatie vinden dus!

Advertorial Economie vandaag 17:15

Wouter Sjerp: hét juiste advies voor jouw hypotheek

Voor vele Alphenaren zal dit gezicht of deze naam wel bekend klinken. De goedlachse Wouter, geboren en getogen in Alphen aan den Rijn, heeft menig dorpsgenoot al voorzien van juist advies qua hypotheek. En nu pakt hij dat nog beter aan. Hij is dé hypotheekspecialist van Alphen.

Blog Op reis met Naomi vandaag 15:26

Op reis met Naomi: Unleash the Power Within

Deze week ben ik even wat later, wat komt door mijn 4-daagse online evenement ‘UPW’ (Unleash the Power Within) van Tony Robbins, waarin ik vier dagen volledig ondergedompeld ben in persoonlijke ontwikkeling. Concrete handvatten, bijzondere en leerzame verhalen, mooie meditaties, diepe inzichten, vele realisaties, verbinding; met mijzelf en met andere deelnemers (11.000 uit maar liefst 139 landen!).