Wegafsluitingen in Alphen tijdens de 20 van Alphen

Komend weekend staat het hardloopevenement de 20 van Alphen voor de deur. Zondag 24 maart is Alphen aan den Rijn moeilijker bereikbaar. Tijdens het evenement zijn enkele wegen tijdelijk of gedurende het evenement afgesloten voor verkeer.

Bij de loop worden diverse afstanden door en rondom Alphen gelopen. Een aantal belangrijke knelpunten zijn op bepaalde tijdstippen (gedeeltelijk) afgesloten. Verkeer kan onder andere niet over de Oranje Nassausingel, President Kennedylaan en delen van de Oostkanaalweg. Ook het Alphense centrum is voor een deel afgesloten.

Door middel van omleidingsborden worden weggebruikers gewezen op de afsluitingen en hoe zij kunnen omrijden. Klik hier voor het volledige overzicht van alle wegafsluitingen op 24 maart.

Woon je in Alphen? Kom op de fiets!
Inwoners van Alphen worden geadviseerd om op de fiets naar het centrum en de 20 van Alphen te komen. De bewaakte fietsenstallingen zijn geopend en gratis toegankelijk op de wedstrijddag. Onder ander de Biesieklette aan het Fossapad.

De parkeergarage Castellum is op zondag geopend vanaf 10.00 uur.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Terrasdomper

We hebben het allemaal moeilijk met dat hele jaar corona. Ondernemers hebben het echter nog een graadje moeilijker en dan vooral ondernemers die zich bezighouden met kunst, cultuur, evenementen en horeca. Er is gewoon amper perspectief.

Sport gisteren 18:43

SERA en Alphens.nl sponsoren Fort Alpha

Bij het outdoor sportpark Fort Alpha kun je naar hartenlust sporten in de buitenlucht. SERA en Alphens.nl sponsoren naast de benummering van alle obstakels ook beide een obstacle. Hiermee hopen we dat Ricardo kan blijven uitbreiden en individuen en groepen kan blijven motiveren om te sporten.

Gemeente gisteren 16:22

Gemeente vraagt inwoners naar hun visie op toekomstbestendig begraven

De huidige begraafplaatsverordening moet worden geoptimaliseerd, dit met het oog op toekomstbestendig begraven. Dit voorjaar wordt hier een beleidsvisie voor gemaakt. Om dit samen te stellen vraagt de gemeente naar de visie van inwoners op toekomstbestendig begraven.

Cultuur gisteren 14:57

De grote Alphense roman van schrijver Erik Jan Harmens

Schrijver Erik Jan Harmens brengt dit najaar een roman uit met de plek waar hij opgroeide als speelveld, Alphen aan den Rijn. Het boek genaamd Rigolettohof is een ode aan zijn familie én aan Alphen.