Ski & Snowboard Xperience
Advertorial Voor Kinderen

Wegens succes herhaald: Kids Summer Camp

In juli is het eerste Summer Camp georganiseerd door Ski & Snowboard Xperience. Door het grote succes van de eerste editie, start op maandag 24 augustus de tweede editie!

Kinderen in de leeftijd van 7 jaar tot en met 12 jaar genieten vijf dagen lang van sportieve, gezellige activiteiten en heerlijke lunches, verzorgd door Lodge Alphen. De dagen worden afwisselend georganiseerd met elke dag een blok skiën of snowboarden. Het andere blok bestaat uit diverse (sportieve) activiteiten zoals het populaire archery tag, speurtochten, voetbal, knots hockey en meer! Meer informatie en inschrijfmogelijkheden kun je bekijken via deze link.

Ski & Snowboard Xperience

Alle activiteiten worden begeleid door professionele begeleiders, leraren en coaches. Het programma start dagelijks rond 08:30 uur en de kids kunnen na 17:00 uur weer worden opgehaald. Kortom, geheel vullende en verzorgde dagen vol sport, spel en plezier. De tweede editie van het Summer Camp start op maandag 24 augustus.

Wil je graag meer informatie over de Summer Camps? Klik dan op deze link.

Ski & Snowboard Xperience


Meer nieuws

Alphens.nl Magazine vandaag 14:43

Vrijwilliger Arry Zwaan: ‘’Het is een uit de hand gelopen hobby’’

Elke vereniging heeft ze: de duizendpoten waarvan het werk dat ze doen voor de club niet altijd direct zichtbaar is. Ze zijn de ‘Haarlemmerolie’ voor de club en dus vrijwel onmisbaar. Een lichtend voorbeeld daarvan is ARC’er Arry Zwaan. Ik spreek hem in mei, als hij ‘dienst’ heeft om de organisatie rond de eerste trainingen in coronatijd te regelen.

Romeinen vandaag 11:59

ROMEINEN Caligae

De Romeinen hadden een traditie in leer bewerken die tot op de dag van vandaag grotendeels hetzelfde is gebleven. Het leer werd gelooid en geverfd. Schoenen, laarzen en slippers waren kleurrijk, rijkelijk gedecoreerd en stevig.

Weer in Alphen gisteren 18:27

Alphen kleurt langzaam wit

De eerste sneeuw van het jaar is gevallen. In de loop van de middag dwarrelden de eerste sneeuwvlokken naar beneden en sindsdien kleurt Alphen langzaam steeds witter. En dat levert mooie plaatjes op!

Alphens.nl Magazine gisteren 15:54

Vrijwilliger Willem Versteeg: ‘’Dat virus draag je altijd met je mee’’

Geboren in Den Haag in een familie waar vrijwel iedereen in dienst was van de telefoondienst. Zijn lidmaatschap van een toneelvereniging bracht hem eigenlijk naar Alphen en voetbaldier als hij was zocht hij, omdat hij zaterdag werkte, een zondagsclub. Zo kwam hij bij Alphense Boys. De rest is geschiedenis. Dit is het verhaal van Willem Versteeg, een vrijwilliger pur sang.