De Thermen2
Advertorial Kinderen

Wegens succes tweede Turbocursus bij De Thermen2

Wegens groot succes heeft De Thermen2 een extra Turbocursus gepland. Tijdens de Turbocursus, van maandag 16 augustus t/m vrijdag 27 augustus, kunnen kinderen in twee weken hun A diploma halen.

De eerste cursus, gepland tijdens de eerste twee weken van de zomervakantie, was binnen enkele dagen helemaal vol. Daarom heeft exploitant De Thermen2 nog een cursus gepland. Maandag 16 augustus t/m vrijdag 27 augustus van 09:00 uur tot 13:00 uur krijgen de kinderen in AquaRijn vier uur aaneengesloten zwemles per dag.

Melissa Dongelmans van De Thermen2: “Mede door de lockdown, waardoor kinderen maanden niet hebben kunnen zwemmen, is er erg veel vraag naar onze stoomcursus. De cursus is voor kinderen die nog nooit zwemles gehad hebben, maar ook voor kinderen die bij ons of een ander zwembad al even bezig zijn. Het is de bedoeling dat ze binnen twee weken een A-diploma hebben of al een heel eind op weg zijn om deze te behalen.”

Diplomagarantie

Het kind hoeft vooraf geen zwemervaring te hebben. Het is belangrijk dat hij/zij zich vrij voelt in het water. Ook kinderen die al op zwemles zitten, mogen meedoen. Gemiddeld kan 70 procent van de kinderen direct na afloop van de Turbocursus afzwemmen. Kinderen die na de cursus lessen extra nodig hebben kunnen doorstromen in een zwemlesgroep. Voor de extra lessen worden geen extra kosten berekend. Het programma van de Turbocursus is intensief, daarom dient je kind minimaal 5 jaar te zijn.

Om te beoordelen of je kind kan deelnemen, is er een testles voor aanvang van de Turbocursus. Deelname aan deze testles is verplicht. De kosten van deze les bedragen € 15,50. De data hiervoor volgen later in verband met de coronamaatregelen.

Kijk voor meer informatie op https://www.dethermen2.nl/turbocursus.html.


Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.