Gemeente Alphen aan den Rijn

Wegwerkzaamheden in Het Oude Ambacht vanaf 8 april

Van maandag 8 tot en met  vrijdag 12 april worden er in Het Oude Ambacht in Alphen aan den Rijn asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd. Tijdens deze periode zal de buurt gesloten zijn voor verkeer. Fietsers en voetgangers hebben echter wel doorgang, evenals de hulpdiensten, om de bereikbaarheid te waarborgen.

Omleidingen zijn ingesteld voor het verkeer van en naar de Ambachtenbuurt. Automobilisten kunnen omrijden via de Burgemeester Bruins Slotsingel en Kalkovenweg. Het openbaar vervoer zal gedurende de werkzaamheden niet door de Ambachtenbuurt rijden. Reizigers wordt geadviseerd gebruik te maken van de bushaltes op de Kalkovenweg, IJzerweg en de Eisenhowerlaan.

Voor meer gedetailleerde informatie over de wegwerkzaamheden en eventuele updates kun je terecht op de website van de Gemeente Alphen aan den Rijn.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:47

Koningskermis: dit zijn de openingstijden

Koningsdag is in optocht en dat betekent dat de kermis weer wordt opgebouwd! Van dinsdag 23 tot en met zondag 28 april 2024 is er weer een Koningskermis in het Europapark en aan de Evenaar.

Blog Opinie 20 apr. 2024 18:54

MINERVA Doorgeslagen samenleving

Van de week was er een grote AI-bijeenkomst, want Alphen aan den Rijn moet de eerste AI-gemeente worden van heel Nederland. Het doel is om artificial intelligence (AI) een prominente plek te geven in de gemeente. Op zichzelf is het altijd een loffelijk streven om de eerste te worden, maar of dat met AI moet?

Advertorial Voorstelling 20 apr. 2024 16:40

Beleef Japan in Castellum!

Al zin in vakantie? Met de voorstelling Hinotori – De vleugels van de Feniks, brengt YAMATO, bekend als de "Taiko-drumgroep die de wereld rondreist", Japan naar Castellum.

Evenementen 20 apr. 2024 14:07

Dit is er in Alphen aan den Rijn te doen op Koningsdag

Op 27 april viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat er te doen is? Lees snel verder!