Van Dongen Reclame
Advertorial Overige

Wel eens gehoord van Van Dongen Reclame?

In 2016 opgericht als eenmansbedrijf en nu uitgegroeid tot een bedrijf met eigen ontwerpstudio, productie en montageafdeling. Het is een divers bedrijf dat jou helpt met elke vorm van reclame. “We zijn van alle markten thuis!”

“We zijn een reclamebedrijf dat in de laatste drie jaar van twee naar wel acht man is gegroeid”, begint Pascal van Dongen. “We staan vooral bekend om onze klussen wat betreft decorbouw. Deze doen we door heel Europa. Maar wat mensen vaak niet weten is dat we veel meer doen dan dat, en ook voor bedrijven in de regio verschillende reclame-uitingen kunnen verzorgen.”

Belettering

Zo kun je bij Van Dongen terecht voor de belettering van je voertuig. “Autobelettering is de beste en snelste manier om reclame voor jouw bedrijf te maken”, vertelt Pascal. Door een voertuig te laten beletteren vergroot je je naamsbekendheid in de regio. Hij vervolgt: “Bij ons kun je terecht van ontwerp tot aan montage, voor de belettering van alle soorten (bedrijfs)voertuigen. Zowel voor een enkele wagen, maar ook voor een complete fleetwrap.” Door het gebruiken van Europese topmerken garanderen ze een perfecte afwerking en een resultaat met langdurig plezier.

Ook is er bij Van Dongen Reclame de mogelijkheid om je bedrijfslocatie te beletteren. “Werk je in een winkel of kantoor met grote ramen, glaswanden of balies? Maak dan optimaal gebruik van die waardevolle oppervlakken met unieke raamstickers en promoot sales in je winkel, speciale evenementen of zelfs de openingstijden van je bedrijf”, adviseert Van Dongen. Ook zonwerende folie of privacy folie zijn goed toepasbaar in woningen of kantoorruimtes.  Het reclamebedrijf kijkt samen met jou naar de verschillende stickers, snijletters of etched glass folie. “De mogelijkheden zijn eindeloos!”. Omdat alles in eigen beheer wordt gerealiseerd is het ook nog eens scherp geprijsd.

Drukwerk

Van Dongen Reclame realiseert op maat gemaakt promotiemateriaal zoals visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, posters, brochures, of folders. “Het zijn producten die niet direct omzet opleveren, maar die wel erg belangrijk zijn voor de herkenbaarheid van jouw bedrijf”, stelt Pascal. “Hierdoor is het misschien verleidelijk om weinig aandacht te besteden aan drukwerk, maar de professionaliteit van je presentatie is een weerspiegeling van je bedrijf.”

Voor een passende huisstijl kun je ook terecht bij de ontwerpstudio van Van Dongen Reclame. “Je huisstijl laat zien wie je bent en wat je doet. Een goede uitstraling is van belang voor een goedlopend bedrijf en helpt om je naamsbekendheid te vergroten”, legt Van Dongen uit. Deze huisstijl kan vervolgens doorgevoerd worden in ander promotiemateriaal zoals visitekaartjes en overige kantoorartikelen. “Want met de juiste uitstraling van jouw bedrijf wordt succes bereikbaar!”

Heeft jouw bedrijf een nieuwe uitstraling nodig? Of wil je jouw bedrijfsvoertuigen laten beletteren? Kijk dan op de website of neem contact op via 0172 - 419 661.


Meer nieuws

Te zien op televisie/online vandaag 17:03

Alphens gezin te zien in nieuw programma over Scandinavische wildernis

Vanaf maandag 27 maart zijn Vincent, Pauline en Jesper Ellerbrak te zien in het programma ‘Het Hoge Noorden’ van Omroep MAX. In dit programma trekt presentatrice Dionne Stax door Scandinavië om landgenoten op te zoeken. Jesper Ellerbrak vertelt over het nieuwe programma.

Werkzaamheden vandaag 15:58

Werkzaamheden aan de Lijsterlaan zijn begonnen

De werkzaamheden aan de Lijsterlaan in Alphen aan den Rijn zijn maandag 27 maart begonnen. De weg wordt opnieuw ingericht om het voor fietsers veiliger te maken. Tot en met 19 mei zal de Lijsterlaan afgesloten zijn.

Advertorial Evenementen vandaag 13:47

Paasweekend in Museumpark Archeon

Tijdens het paasweekend van 7 tot en met 10 april 2023 trekken de minderbroeders door het middeleeuwse stadje met een paasprocessie. De zeelui van Allemansend bezetten de rest van het park met een kampement en demonstraties. Kinderen kunnen paasbroodjes bakken en paasvlechten. Als afsluiting van de dag vindt de spannende gladiatorenshow plaats.