Alphens EV

Wel of geen reclamefolders: regel het vanaf januari digitaal

Vanaf 1 januari kunnen inwoners van Alphen aan den Rijn digitaal aangeven of ze wel of geen reclamefolders willen ontvangen. Dit kunnen ze aangeven via de website van InMijnBus. 

Doordat het digitaal aangegeven wordt, is de ja/nee-sticker voor het folderpakket niet meer nodig. Huishoudens die de reclamefolders nu al ontvangen, hoeven niets te doen. In 2022 werd bekendgemaakt dat de reclamebranche bezig was met dit nieuwe systeem. Vanaf 1 januari gaat Spotta werken met een looplijst, hierop staan alle adressen waar een ja-registratie op staat. 

Huishoudens die niet de reclamefolder willen ontvangen, moeten dit via inmijnbus.nl aangeven. Ook kun je daar je folderpakket aanpassen naar eigen voorkeur, hierdoor ontvang je geen onnodig drukwerk. Daarnaast kun je ook de bezorging van de reclamefolders tijdelijk stopzetten. Deze wijziging is een belangrijke stap richting duurzaamheid. De inwoners van de Gemeente Alphen aan den Rijn krijgen deze maand vier keer een bericht over deze wijziging.  


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.