Wens komt uit voor ritmische gymnastiek Wilskracht

De mooie prestaties van de ritmische gymnasten van Wilskracht van het afgelopen seizoen zijn niet onopgemerkt gebleven. Vele podiumplaatsen schreven de gymnasten op hun naam. Hierdoor is een lang gekoesterde wens van de afdeling ritmische gymnastiek van Wilskracht in vervulling gegaan.

Dit jaar behaalde Wilskracht hoogtepunten als de bondstitels voor Zoë Noya, Nadeche Straathof, Zoë Lammerse en Annika Helder in de tweede- en eerste divisie en de Nederlandse titel voor Femke Barhorst allround en op alle onderdelen bij de junioren in de eredivisie.

Vincent Oosterwijk (directeur Asbest-Assist), Maarten Lek (directeur Lek Sloopwerken) en Joeri Rodewijk (directeur Johlex Bouw) weten als geen ander dat hard werken loont en zijn bereid geweest om deze inzet te belonen door middel van sponsoring. Hiermee is een lang gekoesterde wens van de afdeling ritmische gymnastiek van Wilskracht in vervulling gegaan.

Onder toeziend oog van Vincent Oosterwijk en Maarten Lek werd afgelopen vrijdag een splinternieuwe achterwand onthuld die op alle wedstrijden ritmische gymnastiek die de vereniging organiseert gebruikt gaat worden. Montse Martin, zelf een gymnaste geweest van het Spaanse nationale team en een gerenommeerd ontwerpster uit Spanje heeft, dankzij deze sponsoring, voor Wilskracht het ontwerp gemaakt.

Na de onthulling lieten een aantal selectieleden ter ere van Vincent en Maarten hun wedstrijdoefening ritmische gymnastiek zien. Aan het einde van de avond deelde Vincent, namens Asbest-Assist nieuwe sporttassen uit aan alle leden van de eerste en tweede divisie ritmische gymnastiek.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport vandaag 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.