steveninactie

Wereldrecordpoging karten van Steven mislukt

De 16-jarige Steven uit Alphen deed van maandag 20 op dinsdag 21 januari een poging om het wereldrecord karten te verbreken. Helaas heeft hij na 17 uur karten op moeten geven.

Alphenaar Steven Heppener deed bij kartbaan Gamecity in Zoetermeer een poging om binnen 24 uur maar liefst 734 kilometer te karten. Op maandag startte Steven op 9:00 uur ’s ochtends met karten om geld in te zamelen voor Stichting Het Vergeten Kind. Het is Steven niet gelukt om het wereldrecord karten te verbreken. Na 17 uur rijden moest hij opgeven door pijn in zijn handen en door zijn schouder die op slot zat.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:01

Magazijnopruiming op 28 en 29 februari bij Gek van Fietsen

Het fietsseizoen barst bijna los. De nieuwe modellen druppelen binnen en dat betekent dat er ruimte gemaakt moet worden in de showroom. Daarom is er bij Gek van Fietsen op vrijdag 28 en zaterdag 29 februari een grote magazijnopruiming. Hoge kortingen op een groot deel van het assortiment sportieve fietsen en e-bikes!

Overige gisteren 15:01

Audities voor Alphens Sinterklaas Journaal geopend

Op maandag 24 februari is de inschrijving voor de audities van Het Alphens Sinterklaas Journaal van start gegaan. De Alphense serie gaat al weer het tiende seizoen in dit jaar, een jubileum!

Economie gisteren 13:59

Alphense bedrijven hebben tekort aan mondkapjes door Coronavirus

Over de hele wereld is een tekort aan mondkapjes door het Coronavirus. In Peking, China wordt zelfs in enkele dagen een fabriek voor mondkapjes uit de grond gestampt om aan de hoge vraag te kunnen voldoen. Ook in Alphen kampen bedrijven met leveringsproblemen van mondkapjes.