Bikekoerier.com
Advertorial Werken

Werken bij Bikekoerier.com: sportief, gezellig én duurzaam

Geld verdienen terwijl je actief bezig bent in de buitenlucht? Werken op avonden die jou uitkomen én bijdragen aan een groene leefomgeving? Kies dan voor de ideale (bij)baan, als Bikekoerier! In het groene peloton is nu een plek vrij voor jou.

Bikekoerier.com zorgt ervoor dat zendingen van onder andere Zara, H&M, Bol.com en lokale ondernemers van A naar B worden gebracht. Dit wordt gedaan met de fiets in plaats van auto’s of busjes om zo ieder jaar zo’n 100.000 autostops te voorkomen en bij te dragen aan een groenere leefomgeving. Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je werken kunnen combineren met sporten? Wie weet is dit dan een baan voor jou.

Zo ziet je dag eruit

Rond 16:00 uur laad je je fiets vol voor een ronde van anderhalf tot drie uur in Alphen aan den Rijn. Tijdens je route houd je via een speciaal voor Bikekoerier ontwikkelde app contact met de ploegleider. Als je terugkomt in de hub vind je daar altijd een goedgevulde koelkast om bij te tanken. Nog even een praatje maken met collega’s of meteen richting huis? Jij kiest zelf! Maar één ding is zeker: geld verdienen tijdens een sportieve work-out was nog nooit makkelijk én leuk.

Niet iedereen kan bij Bikekoerier.com komen werken. Zo is het belangrijk dat je fietsen leuk vindt en je niet laat tegenhouden door wind, regen of hitte. Bij Bikekoerier.com fiets je gelukkig op goed onderhouden krachtige elektrische bakfietsen waardoor je makkelijk vooruit komt en krijg je een professionele fietsoutfit voor elk weertype. Verder schakel je graag een tandje bij, maar haal je geen gewaagde capriolen uit. Daarnaast woon je rondom Alphen aan den Rijn en ben je minimaal twee avonden per week beschikbaar.

Waarom je moet kiezen voor Bikekoerier.com

Bij Bikekoerier.com kun je werken op de dagdelen die jou uitkomen. Ook zijn de begintijden flexibel. Wil je eerder of juist later dan 16:00 uur starten? Dat is geen probleem. Daarnaast werk je samen binnen een hecht team en wordt er maandelijks een teamavond met een hapje en een drankje, en regelmatig een teamactiviteit georganiseerd.

Het salaris bij Bikekoerier.com is om vrolijk van te worden. Ze betalen namelijk een bovengemiddeld all-in salaris (inclusief vakantiegeld en vakantie-uren). Als koerier bij Bikekoerier.com bezorg je ook elke dag mensen een lach op hun gezicht. Zeg nou zelf, wat is er leuker dan andere mensen blij maken?

Ben je geïnteresseerd? Lees hier de hele vacature en solliciteer!


Meer nieuws

Advertorial Werken vandaag 16:58

Robert (29) over werken als Talent Sourcer bij Let's Recruit!

Let's Recruit! ontzorgt klanten in het volledige werving- en recruitmentproces, van de klantvraag tot en met het onboardingsproces. Robert Zweegman is Talent Sourcer bij Let's Recruit! en is gespecialiseerd in het zoeken naar nieuw talent voor hun klanten. Hoe hij dat doet? Dat legt hij graag aan je uit. 

Verkeer en vervoer vandaag 12:49

Werkzaamheden Prins Bernhardlaan en Julianabrug starten morgen

Morgen beginnen de werkzaamheden aan de kruising van de Prins Bernhardlaan en de Willem de Zwijgerlaan. Vanaf 24 juni tot 23 augustus zal de kruising afgesloten zijn, vanwege de aanleg van een grote rioolbuis voor de afvoer van hemelwater. Hierdoor is de Julianabrug tijdelijk niet bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer.

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.