Bikekoerier.com
Advertorial Werken

Werken bij Bikekoerier.com: sportief, gezellig én duurzaam

Geld verdienen terwijl je actief bezig bent in de buitenlucht? Werken op avonden die jou uitkomen én bijdragen aan een groene leefomgeving? Kies dan voor de ideale (bij)baan, als Bikekoerier! In het groene peloton is nu een plek vrij voor jou.

Bikekoerier.com zorgt ervoor dat zendingen van onder andere Zara, H&M, Bol.com en lokale ondernemers van A naar B worden gebracht. Dit wordt gedaan met de fiets in plaats van auto’s of busjes om zo ieder jaar zo’n 100.000 autostops te voorkomen en bij te dragen aan een groenere leefomgeving. Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je werken kunnen combineren met sporten? Wie weet is dit dan een baan voor jou.

Zo ziet je dag eruit

Rond 16:00 uur laad je je fiets vol voor een ronde van anderhalf tot drie uur in Alphen aan den Rijn. Tijdens je route houd je via een speciaal voor Bikekoerier ontwikkelde app contact met de ploegleider. Als je terugkomt in de hub vind je daar altijd een goedgevulde koelkast om bij te tanken. Nog even een praatje maken met collega’s of meteen richting huis? Jij kiest zelf! Maar één ding is zeker: geld verdienen tijdens een sportieve work-out was nog nooit makkelijk én leuk.

Niet iedereen kan bij Bikekoerier.com komen werken. Zo is het belangrijk dat je fietsen leuk vindt en je niet laat tegenhouden door wind, regen of hitte. Bij Bikekoerier.com fiets je gelukkig op goed onderhouden krachtige elektrische bakfietsen waardoor je makkelijk vooruit komt en krijg je een professionele fietsoutfit voor elk weertype. Verder schakel je graag een tandje bij, maar haal je geen gewaagde capriolen uit. Daarnaast woon je rondom Alphen aan den Rijn en ben je minimaal twee avonden per week beschikbaar.

Waarom je moet kiezen voor Bikekoerier.com

Bij Bikekoerier.com kun je werken op de dagdelen die jou uitkomen. Ook zijn de begintijden flexibel. Wil je eerder of juist later dan 16:00 uur starten? Dat is geen probleem. Daarnaast werk je samen binnen een hecht team en wordt er maandelijks een teamavond met een hapje en een drankje, en regelmatig een teamactiviteit georganiseerd.

Het salaris bij Bikekoerier.com is om vrolijk van te worden. Ze betalen namelijk een bovengemiddeld all-in salaris (inclusief vakantiegeld en vakantie-uren). Als koerier bij Bikekoerier.com bezorg je ook elke dag mensen een lach op hun gezicht. Zeg nou zelf, wat is er leuker dan andere mensen blij maken?

Ben je geïnteresseerd? Lees hier de hele vacature en solliciteer!


Meer nieuws

Musical vandaag 11:49

Alphense Naidjim Severina bemachtigt hoofdrol in Frozen musical

De getalenteerde Naidjim Severina heeft de hoofdrol bemachtigd in de langverwachte musicalproductie van Frozen. Met zijn 30 jaar jong heeft Severina reeds een indrukwekkende carrière opgebouwd, en zijn nieuwe rol als Kristoff belooft een frisse wending te geven aan het klassieke verhaal.

Muziek vandaag 10:35

Oud Alphenaar Reinier Zonneveld wint Edison voor Beste Dance Album

De oud-Alphense techno-dj Reinier Zonneveld heeft een Edison Award gewonnen voor Beste Dance Album. De bekendmaking vond plaats in het AFAS Theater in Leusden, waar Zonneveld de voorkeur kreeg boven de gerenommeerde viervoudig Edison-winnaar Tiësto.

Advertorial Evenement vandaag 09:29

Inspiratiemiddag jongeren sterker door creativiteit

Op 19 maart organiseren Parkvilla en Khabbaz een middag vol inspiratie voor zorg- en/of welzijnsprofessionals met als thema: hoe kun je met creativiteit jongeren helpen steviger in hun schoenen te staan.

Milieu en duurzaamheid gisteren 16:41

Gemeente Alphen aan den Rijn stelt hybride lichtmasten op proef

In een stap naar duurzaamheid en energie-efficiëntie heeft de Gemeente Alphen aan den Rijn aangekondigd dat ze een proef zullen starten met hybride lichtmasten op meerdere locaties binnen de stad. De gebieden aan de Hoorn, de Genielaan en het gemeenteterrein van Langeroode aan de Genielaan zullen fungeren als proefterreinen voor deze technologische vooruitgang.

Advertorial Actie gisteren 15:26

Sim Only actie in maart bij The GSM Store!

Vanaf 29 februari 2024 krijgen nieuwe klanten die een 2-jarig Sim Only abonnement afsluiten 3 maanden 50% korting op hun abonnement. Ook betaald u geen aansluitkosten t.w.v. €15,-. Deze promotie loopt tot en met 2 april 2024. 

Overige gisteren 14:18

Deadline aanmelding stadsdichtersverkiezing verlengd

Op zondag 17 maart vindt in het Oude Raadhuis de stadsdichtersverkiezing plaats. Tijdens de verkiezing wordt bepaald wie voor de komende twee jaar de stadsdichter wordt van Alphen aan den Rijn.