Goedoporde
Advertorial Werken

Werken bij GoedOpOrde.nl, iets voor jou?

Werken in de financiële wereld suf en stoffig? Niet bij GoedOpOrde.nl! Met een jong en gemotiveerd team van financieel professionals ondersteunen zij ondernemers zo optimaal mogelijk in Alphen aan den Rijn.

Een baan in de financiële wereld heeft niet het meest sexy imago. Saai, strak in pak, weinig humor en kasten vol mappen zijn vooroordelen die je vaak hoort. Bij GoedOpOrde.nl denken ze daar anders over! Geen strakke pakken, onoverzichtelijke Excel-sheets of ouderwetse boekhouders.

Fris en innovatief

Met een ambitieus team verzorgen zij de werkzaamheden met veel zorg en aandacht. Denk aan het verwerken van de (salaris)administratie, fiscaal en strategisch advies geven en ondersteunen bij casussen van klanten. Daarnaast wordt er constant gekeken naar nieuwe technische mogelijkheden. “We kijken altijd naar hoe we innovatieve oplossingen kunnen integreren in onze processen zodat we het voor de klant en het team nog makkelijker en efficiënter kunnen maken”, vertelt Roy Spierenburg van GoedOpOrde.nl.

Naast het feit dat er dagelijks hard wordt gewerkt, is er ook tijd voor gezelligheid en ontspanning. Zo wordt er regelmatig gedart of een potje tafeltennis gespeelt.

Groeien

GoedOpOrde.nl groeit hard en daarom wordt er een enthousiaste collega gezocht die het team komt versterken. Ben jij de cijfergek die gelukkig wordt van het op orde houden bedrijfsadministraties? Dan kan dit zomaar je nieuwe werkgever zijn!

Nieuwsgierig? De vacature vind je hier!


Meer nieuws

Musical vandaag 11:49

Alphense Naidjim Severina bemachtigt hoofdrol in Frozen musical

De getalenteerde Naidjim Severina heeft de hoofdrol bemachtigd in de langverwachte musicalproductie van Frozen. Met zijn 30 jaar jong heeft Severina reeds een indrukwekkende carrière opgebouwd, en zijn nieuwe rol als Kristoff belooft een frisse wending te geven aan het klassieke verhaal.

Muziek vandaag 10:35

Oud Alphenaar Reinier Zonneveld wint Edison voor Beste Dance Album

De oud-Alphense techno-dj Reinier Zonneveld heeft een Edison Award gewonnen voor Beste Dance Album. De bekendmaking vond plaats in het AFAS Theater in Leusden, waar Zonneveld de voorkeur kreeg boven de gerenommeerde viervoudig Edison-winnaar Tiësto.

Advertorial Evenement vandaag 09:29

Inspiratiemiddag jongeren sterker door creativiteit

Op 19 maart organiseren Parkvilla en Khabbaz een middag vol inspiratie voor zorg- en/of welzijnsprofessionals met als thema: hoe kun je met creativiteit jongeren helpen steviger in hun schoenen te staan.

Milieu en duurzaamheid gisteren 16:41

Gemeente Alphen aan den Rijn stelt hybride lichtmasten op proef

In een stap naar duurzaamheid en energie-efficiëntie heeft de Gemeente Alphen aan den Rijn aangekondigd dat ze een proef zullen starten met hybride lichtmasten op meerdere locaties binnen de stad. De gebieden aan de Hoorn, de Genielaan en het gemeenteterrein van Langeroode aan de Genielaan zullen fungeren als proefterreinen voor deze technologische vooruitgang.

Advertorial Actie gisteren 15:26

Sim Only actie in maart bij The GSM Store!

Vanaf 29 februari 2024 krijgen nieuwe klanten die een 2-jarig Sim Only abonnement afsluiten 3 maanden 50% korting op hun abonnement. Ook betaald u geen aansluitkosten t.w.v. €15,-. Deze promotie loopt tot en met 2 april 2024. 

Overige gisteren 14:18

Deadline aanmelding stadsdichtersverkiezing verlengd

Op zondag 17 maart vindt in het Oude Raadhuis de stadsdichtersverkiezing plaats. Tijdens de verkiezing wordt bepaald wie voor de komende twee jaar de stadsdichter wordt van Alphen aan den Rijn.