Advertorial Economie

'Werken bij La Cubanita of Proeflokaal Bregje is een mooie springplank'

"Voor jongeren die zich willen ontwikkelen in de horeca, is werken bij La Cubanita of Proeflokaal Bregje een mooie springplank", aldus Shaylane Joenoes. Wat niet iedereen weet is dat deze dame beide restaurants in Alphen aan den Rijn dagelijks runt. Al vanaf haar zestiende kent zij niets anders dan werken in de horeca.

"Nu ik ouder word en inmiddels zelf moeder ben, is dat zeker niet altijd gemakkelijk te combineren", zegt Shaylane. Haar partner en zijzelf zijn beiden ondernemers en hun dochter wordt regelmatig door een van de grootouders opgevangen. "Gelukkig hebben zij daar tijd voor en doen zij dat graag, anders had dit niet gekund. Daardoor heb ik tijd om bezig te zijn met mijn grote passie." 

Shaylane startte haar horecacarrière bij La Cubanita en kan iedereen aanraden om in de horeca werkervaring op te doen. "Bij ons werken heel veel jongeren, dit maakt dat de werksfeer erg fijn is. Horecaervaring is niet noodzakelijk. Als je gastvrij bent en goed met mensen om kunt gaan, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leren mensen graag alle kneepjes van het vak en hopen dat zij willen doorgroeien, net zoals ik dat jaren geleden heb gedaan."

Horecaformule
Restaurant La Cubanita is een van de snelst groeiende horecaformules van Nederland. Shaylane is hier een ervaren franchisenemer en exploiteert de vestiging Alphen aan den Rijn, maar voorheen ook Eindhoven en Voorburg. "Dat bleek toch lastig te combineren. Ik wilde de focus leggen op Alphen en dat lukt prima." Zo goed, dat de Alphense twee jaar geleden besloot ook Proeflokaal Bregje op te starten in Alphen.

Proeflokaal Bregje, aan het Thorbeckeplein in Alphen aan den Rijn, is een bekend concept. Iedereen voelt zich thuis in de huiskamer setting. Van vriendinnen die samen uit eten gaan tot vaste gasten die in de buurt wonen en alles wat er tussenin zit. "Het is heel toegankelijk voor iedereen", aldus Shaylane. Net als bij La Cubanita, werken wij ook bij Proeflokaal Bregje met een vastgestelde prijs. Je kunt bij ons genieten van een driegangendiner voor maar €14,50 en in het weekend voor €16,50. Zelf koken wordt bijna overbodig.  Een geliefd en veel besteld item van de menukaart is de 'Proeverij', een etagère van alle voorgerechten (slechts € 3,50 per persoon, per 2 personen, extra naast de standaard menu prijs).

Overdag is de ruimte te huur vanaf 40 personen. "We ontvangen veel gasten voor een verjaardag, een babyshower of als ze een trouwjubileum vieren. De moderne en eigentijdse inrichting is een grote factor van dit succes. Maar boven alles natuurlijk de fijne bediening en onze heerlijke gerechten", stelt Shaylane.


Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.