Marquardt Keukens Zoeterwoude
Advertorial Wonen en bouwen

Werken bij Marquardt Keukens

Marquardt Keukens Zoeterwoude is op zoek naar personeel. Heb jij een passie voor keukens en interieur? En heb je hier enige ervaring mee? Dan is Marquardt Keukens op zoek naar jou!

Tekst loopt door onder het fotoalbum.

Foto album

MK - impressie 1.jpg (foto: Marquardt Keukens Zoeterwoude)
MK - impressie 2.jpg (foto: Marquardt Keukens Zoeterwoude)
MK - impressie 3.jpg (foto: Marquardt Keukens Zoeterwoude)

Marquardt Keukens is een keukenbedrijf met een duidelijke visie: productgerichte verkoop in plaats van prijsgericht. Hiermee zet het keukenbedrijf zich af tegen alles wat de keukenbranche zo impopulair maakt. “Bij ons draait het niet primair om de prijs, maar om de kwaliteit van de producten. Wij willen alleen iets leveren waar de klant ook op de lange termijn plezier van zal hebben! Daarom werken we ook alleen met topmerken”, vertelt ondernemer Filip Gels.

Bij Marquardt Keukens krijg je de mogelijkheid om het keukenvak tot in alle aspecten te beheersen. Maar ook voor jouw creativiteit is volop ruimte. “Je moet niet bang zijn om compleet out-of-the-box te gaan bij het ontwerpen. Dat is waar we voor staan. Die creativiteit wordt juist gewaardeerd, ook door de klanten.” Maar ook de sfeer is belangrijk: “Wij zien de keuken als de ziel van de woning, dus we gaan er ook op die manier mee om.”

Passie voor het vak

Marquardt Keukens is op zoek naar een part-time werknemer die beschikbaar is in de weekenden en rond de feestdagen. Het belangrijkste is dat jij een passie hebt voor keukens en interieur. “Het één kan volgens ons niet los worden gezien van het ander. Met ontwerpen bedoelen we dan ook niet simpelweg een kastje tekenen, maar kijken hoe de keuken aansluit op het totale interieur.” De kneepjes van het vak leer je gaandeweg als je in de winkel werkt. Enige ervaring is wel gewenst.

De ontwerpen die jij gaat maken moeten aansluiten bij de wensen en eisen van de klant. “Het gaat in eerste instantie om het ontwerpen van een keuken met een wow-factor. Details werken we in eerste instantie samen uit en bespreken die”, vertelt Filip. “In de keukenbranche nemen veel mensen zichzelf veel te serieus. Ik ben op zoek naar een collega die dat niet doet, iemand waarmee ik kan sparren en iemand die in staat is om klanten met een supergevoel weer naar huis te laten gaan.”

Lijkt het jou leuk om bij Marquardt Keukens te werken? Bekijk dan de volledige vacature op de vacaturepagina van Alphens.nl en solliciteer direct!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 17:29

Een feestelijk mosselfestijn mét live muziek Bij Hen

Yes, er kan weer wat meer! En dat moet gevierd worden. Daarom organiseert Bij Hen een gezellig mosselfestijn mét live muziek. Geniet van de lekkerste mosselen met een heerlijk glas wijn of een biertje. Dat is pas écht zomers genieten.

Politiek vandaag 16:54

Drukke zomer verwacht voor jongerenwerk

Het jongerenwerk zal meer aanwezig zijn in de zomervakantie in verschillende wijken in de hele gemeente Alphen aan den Rijn. Daarom ontvangt BOOST een extra subsidie van een kleine 9.000 euro.

Calamiteiten vandaag 15:51

14-jarige jongen vermist

Op dit moment wordt er een 14-jarige jongen uit Hazerswoude-Rijndijk vermist. Hij is mogelijk richting Alphen vertrokken.

Politiek vandaag 15:33

Groot bedrag uit Steunfonds naar Theater Castellum

Het aantal toegewezen aanvragen voor financiële steun vanuit culturele, maatschappelijke en sport organisaties stijgt. Inmiddels zijn er ook aanvragen afgewezen, of is een aanzienlijk kleinere bijdrage verstrekt. Een groot bedrag van 3 ton gaat naar Theater Castellum.

Winkels vandaag 14:58

WereldFood opent binnenkort in De Atlas

In de eerste helft van augustus opent een nieuwe winkel de deuren in winkelcentrum De Atlas: WereldFood. Met de komst van de winkel WereldFood zijn alle winkels in het winkelcentrum weer bezet en is er geen leegstand meer.