Marquardt Keukens Zoeterwoude
Advertorial Wonen en bouwen

Werken bij Marquardt Keukens

Marquardt Keukens Zoeterwoude is op zoek naar personeel. Heb jij een passie voor keukens en interieur? En heb je hier enige ervaring mee? Dan is Marquardt Keukens op zoek naar jou!

Tekst loopt door onder het fotoalbum.

Foto album

MK - impressie 1.jpg (foto: Marquardt Keukens Zoeterwoude)
MK - impressie 2.jpg (foto: Marquardt Keukens Zoeterwoude)
MK - impressie 3.jpg (foto: Marquardt Keukens Zoeterwoude)

Marquardt Keukens is een keukenbedrijf met een duidelijke visie: productgerichte verkoop in plaats van prijsgericht. Hiermee zet het keukenbedrijf zich af tegen alles wat de keukenbranche zo impopulair maakt. “Bij ons draait het niet primair om de prijs, maar om de kwaliteit van de producten. Wij willen alleen iets leveren waar de klant ook op de lange termijn plezier van zal hebben! Daarom werken we ook alleen met topmerken”, vertelt ondernemer Filip Gels.

Bij Marquardt Keukens krijg je de mogelijkheid om het keukenvak tot in alle aspecten te beheersen. Maar ook voor jouw creativiteit is volop ruimte. “Je moet niet bang zijn om compleet out-of-the-box te gaan bij het ontwerpen. Dat is waar we voor staan. Die creativiteit wordt juist gewaardeerd, ook door de klanten.” Maar ook de sfeer is belangrijk: “Wij zien de keuken als de ziel van de woning, dus we gaan er ook op die manier mee om.”

Passie voor het vak

Marquardt Keukens is op zoek naar een part-time werknemer die beschikbaar is in de weekenden en rond de feestdagen. Het belangrijkste is dat jij een passie hebt voor keukens en interieur. “Het één kan volgens ons niet los worden gezien van het ander. Met ontwerpen bedoelen we dan ook niet simpelweg een kastje tekenen, maar kijken hoe de keuken aansluit op het totale interieur.” De kneepjes van het vak leer je gaandeweg als je in de winkel werkt. Enige ervaring is wel gewenst.

De ontwerpen die jij gaat maken moeten aansluiten bij de wensen en eisen van de klant. “Het gaat in eerste instantie om het ontwerpen van een keuken met een wow-factor. Details werken we in eerste instantie samen uit en bespreken die”, vertelt Filip. “In de keukenbranche nemen veel mensen zichzelf veel te serieus. Ik ben op zoek naar een collega die dat niet doet, iemand waarmee ik kan sparren en iemand die in staat is om klanten met een supergevoel weer naar huis te laten gaan.”

Lijkt het jou leuk om bij Marquardt Keukens te werken? Bekijk dan de volledige vacature op de vacaturepagina van Alphens.nl en solliciteer direct!


Meer nieuws

Advertorial Winkelen gisteren 17:11

End of season sale bij Mountain Lifestyle - Hoge korting op nieuwste collecties

Scoor deze zondag alvast je nieuwe wintersportoutfit voor het nieuwe wintersportseizoen tijdens de end of season sale bij Mountain Lifestyle! De beurs vindt zondag 28 april tussen 12:00 en 17:00 uur plaats bij wintersportkledingwinkel Mountain Lifestyle te Alphen aan den Rijn. De kortingen lopen op tot 80% dus het is de ultieme mogelijkheid om te komen shoppen voor je gave wintersport outfit!

Politiek gisteren 15:53

Meer en betere busverbindingen via Qbuzz

Qbuzz neemt de busconcessie van Arriva over. Dit betekent dat er vanaf 2025 bussen van Qbuzz zullen rijden. De vervoerder heeft een nieuw vervoerplan voor 2025 gepresenteerd met aanzienlijke verbeteringen voor Alphen aan den Rijn en de regio. Het gaat daarbij vooral om beter en regelmatiger vervoer, ook ’s nachts en in het weekend.

Sport gisteren 14:38

Nieuwe Sloot tennisster Diede de Groot wint Oscar voor sport

Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft de felbegeerde Oscar voor 'Sporter van het Jaar met een beperking' gewonnen. De Groot was al eerder was genomineerd, maar heeft nu eindelijk de erkenning gekregen voor haar prestaties door middel van een Oscar.

Advertorial Beauty en verzorging gisteren 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.

Politie en handhaving gisteren 10:40

Jonge dieven betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn

Op zaterdagmiddag 20 april werd een winkeldief op heterdaad betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn. De politie werd rond 13:30 uur gealarmeerd nadat het winkelpersoneel knipgeluiden uit een pashokje had gehoord. Bij onderzoek bleek dat twee jongemannen diefstallabels van kleding aan het verwijderen waren.