Marquardt Keukens Zoeterwoude
Advertorial Wonen en bouwen

Werken bij Marquardt Keukens

Marquardt Keukens Zoeterwoude is op zoek naar personeel. Heb jij een passie voor keukens en interieur? En heb je hier enige ervaring mee? Dan is Marquardt Keukens op zoek naar jou!

Tekst loopt door onder het fotoalbum.

Foto album

MK - impressie 1.jpg (foto: Marquardt Keukens Zoeterwoude)
MK - impressie 2.jpg (foto: Marquardt Keukens Zoeterwoude)
MK - impressie 3.jpg (foto: Marquardt Keukens Zoeterwoude)

Marquardt Keukens is een keukenbedrijf met een duidelijke visie: productgerichte verkoop in plaats van prijsgericht. Hiermee zet het keukenbedrijf zich af tegen alles wat de keukenbranche zo impopulair maakt. “Bij ons draait het niet primair om de prijs, maar om de kwaliteit van de producten. Wij willen alleen iets leveren waar de klant ook op de lange termijn plezier van zal hebben! Daarom werken we ook alleen met topmerken”, vertelt ondernemer Filip Gels.

Bij Marquardt Keukens krijg je de mogelijkheid om het keukenvak tot in alle aspecten te beheersen. Maar ook voor jouw creativiteit is volop ruimte. “Je moet niet bang zijn om compleet out-of-the-box te gaan bij het ontwerpen. Dat is waar we voor staan. Die creativiteit wordt juist gewaardeerd, ook door de klanten.” Maar ook de sfeer is belangrijk: “Wij zien de keuken als de ziel van de woning, dus we gaan er ook op die manier mee om.”

Passie voor het vak

Marquardt Keukens is op zoek naar een part-time werknemer die beschikbaar is in de weekenden en rond de feestdagen. Het belangrijkste is dat jij een passie hebt voor keukens en interieur. “Het één kan volgens ons niet los worden gezien van het ander. Met ontwerpen bedoelen we dan ook niet simpelweg een kastje tekenen, maar kijken hoe de keuken aansluit op het totale interieur.” De kneepjes van het vak leer je gaandeweg als je in de winkel werkt. Enige ervaring is wel gewenst.

De ontwerpen die jij gaat maken moeten aansluiten bij de wensen en eisen van de klant. “Het gaat in eerste instantie om het ontwerpen van een keuken met een wow-factor. Details werken we in eerste instantie samen uit en bespreken die”, vertelt Filip. “In de keukenbranche nemen veel mensen zichzelf veel te serieus. Ik ben op zoek naar een collega die dat niet doet, iemand waarmee ik kan sparren en iemand die in staat is om klanten met een supergevoel weer naar huis te laten gaan.”

Lijkt het jou leuk om bij Marquardt Keukens te werken? Bekijk dan de volledige vacature op de vacaturepagina van Alphens.nl en solliciteer direct!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur gisteren 17:15

DWDD-favorieten in Castellum

Ze zijn de favorieten van Matthijs van Nieuwkerk. Daarom zette hij ze, voordat hij stopt, nog even in de spotlight van De Wereld Draait Door: Jett Rebel en Her Majesty. In maart en april zijn deze DWDD-favorieten te zien in Castellum.

Overige gisteren 16:06

Ooievaar 119 gespot in Spanje

In samenwerking met stichting STORK ringt Avifauna ieder jaar jonge wilde ooievaars. Van één van deze ooievaars is een terugmelding gekomen.

Gezondheid en welzijn gisteren 14:52

17 maart NAH-café over de Hulpkaart

Elkaar ontmoeten en ervaringen met elkaar delen helpt. Tom in de Buurt organiseert daarom voor mantelzorgers en mensen met niet-aangeboren hersenletsel drie tot vier keer per jaar een NAH-café in Aquarijn. Aanstaande 17 maart is de Hulpkaart het onderwerp van gesprek.

Advertorial Algemeen gisteren 14:03

Walk&Talk 3 maart

Werkzoekend? Wat doet het met jou en wat doet het met je directe omgeving? Van de ene op de andere dag moet je min of meer gedwongen op zoek naar ander werk. Het verliezen van je baan kan veel vragen oproepen.

Blog Opinie gisteren 13:25

Alleen Alphense Boys voetbalt zondag

Er wordt weinig gevoetbald komend weekeinde. Van de Alphense clubs komt alleen Alphense Boys in actie. Dat gaat zondag gebeuren in Leidschendam waar RKAVV de tegenstander is.