Marquardt Keukens Zoeterwoude
Advertorial Wonen en bouwen

Werken bij Marquardt Keukens

Marquardt Keukens Zoeterwoude is op zoek naar personeel. Heb jij een passie voor keukens en interieur? En heb je hier enige ervaring mee? Dan is Marquardt Keukens op zoek naar jou!

Tekst loopt door onder het fotoalbum.

Foto album

MK - impressie 1.jpg (foto: Marquardt Keukens Zoeterwoude)
MK - impressie 2.jpg (foto: Marquardt Keukens Zoeterwoude)
MK - impressie 3.jpg (foto: Marquardt Keukens Zoeterwoude)

Marquardt Keukens is een keukenbedrijf met een duidelijke visie: productgerichte verkoop in plaats van prijsgericht. Hiermee zet het keukenbedrijf zich af tegen alles wat de keukenbranche zo impopulair maakt. “Bij ons draait het niet primair om de prijs, maar om de kwaliteit van de producten. Wij willen alleen iets leveren waar de klant ook op de lange termijn plezier van zal hebben! Daarom werken we ook alleen met topmerken”, vertelt ondernemer Filip Gels.

Bij Marquardt Keukens krijg je de mogelijkheid om het keukenvak tot in alle aspecten te beheersen. Maar ook voor jouw creativiteit is volop ruimte. “Je moet niet bang zijn om compleet out-of-the-box te gaan bij het ontwerpen. Dat is waar we voor staan. Die creativiteit wordt juist gewaardeerd, ook door de klanten.” Maar ook de sfeer is belangrijk: “Wij zien de keuken als de ziel van de woning, dus we gaan er ook op die manier mee om.”

Passie voor het vak

Marquardt Keukens is op zoek naar een part-time werknemer die beschikbaar is in de weekenden en rond de feestdagen. Het belangrijkste is dat jij een passie hebt voor keukens en interieur. “Het één kan volgens ons niet los worden gezien van het ander. Met ontwerpen bedoelen we dan ook niet simpelweg een kastje tekenen, maar kijken hoe de keuken aansluit op het totale interieur.” De kneepjes van het vak leer je gaandeweg als je in de winkel werkt. Enige ervaring is wel gewenst.

De ontwerpen die jij gaat maken moeten aansluiten bij de wensen en eisen van de klant. “Het gaat in eerste instantie om het ontwerpen van een keuken met een wow-factor. Details werken we in eerste instantie samen uit en bespreken die”, vertelt Filip. “In de keukenbranche nemen veel mensen zichzelf veel te serieus. Ik ben op zoek naar een collega die dat niet doet, iemand waarmee ik kan sparren en iemand die in staat is om klanten met een supergevoel weer naar huis te laten gaan.”

Lijkt het jou leuk om bij Marquardt Keukens te werken? Bekijk dan de volledige vacature op de vacaturepagina van Alphens.nl en solliciteer direct!


Meer nieuws

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 17:18

Van Ekris stunt met top model CHR tot de kerst

Toyota Alphen aan den Rijn en Mijdrecht knallen er dit jaar nog even hard tegenaan met een hele ruime inruilbonus van € 2.000 en een extra bonus van € 350 voor accessoires. Deze actie is net ingegaan en is tot eind dit jaar geldig op de huidige voorraad. Bereken alvast je inruilwaarde binnen een paar seconden via deze link.

Voor Kinderen vandaag 16:29

Berenjacht krijgt een vervolg in Alphen, geheel in Sinterklaas-stijl

Achter de ramen van woningen in Alphen verschijnen de laatste tijd steeds meer gluurpietjes. Inwoners van Alphen worden op social media opgeroepen om een gluurpietje achter het raam te plakken. Vervolgens kunnen de kinderen met een Sinterklaasbingokaart op zoek naar de pieten.

Wonen en bouwen vandaag 12:45

Sloop woningen Rode Dorp deze week van start

Het is zover: de sloop van de leegstaande woningen in het Rode Dorp start. In de week van 24 november voert sloopbedrijf Kjeld B.V. de grote machines aan waarmee zij de woningen afbreken. Ze starten in die week met het leeghalen van de tuinen en het slopen van de bergingen. Daarna beginnen ze ook direct met het slopen van de woningen zelf.