Proeflokaal Bregje
Advertorial Horeca

Werken bij Proeflokaal Bregje: “Het leukste is de interactie met de gasten”

Bij Proeflokaal Bregje kom je terecht in een jong, enthousiast team waar veel ruimte is om horecaervaring op te doen. Ook Lina (18) is een paar jaar geleden begonnen met werken bij Proeflokaal Bregje. En dat doet ze nog steeds met plezier. Waarom? Dat legt ze uit.

“Ik ben op mijn vijftiende begonnen met werken bij Proeflokaal Bregje. Nu zijn we een paar jaar verder en ik heb het nog steeds erg naar mijn zin. Met plezier sta ik een aantal dagen in de week voor onze gasten klaar als gastvrouw”, vertelt ze. “Het leukste aan werken bij Proeflokaal Bregje vind ik de interactie met de gasten, daar krijg ik veel energie van. Maar ook de waardering die ik krijg als gasten tevreden weggaan doet mij goed. Dat maakt dat ik net dat stapje extra loop om gasten het naar hun zin te maken.”

Een jong team

Maar ook de gezelligheid van haar collega’s vindt ze fijn. “We werken in een jong team en onderling hebben we het heel gezellig met elkaar”, vertelt Lina met een glimlach op haar gezicht. Eigenaresse Shaylane vult aan: “Bij ons werken heel veel jongeren, dit maakt dat de werksfeer erg fijn is. Horecaervaring is niet noodzakelijk. Als je gastvrij bent en goed met mensen om kunt gaan, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leren je graag alle kneepjes van het vak en hopen dat je wilt doorgroeien. Zo heb ik dat zelf jaren geleden ook gedaan.”

Goed werkgeverschap

Proeflokaal Bregje maakt voor ondernemers en hun personeel graag goed werkgeverschap mogelijk. Daarom heeft Proeflokaal Bregje Please gekozen als partner in personeelszaken. Zij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is, van sollicitatie tot dienstverband én verloning. Dit houdt in dat je kunt rekenen op een marktconform salaris, gratis online trainingen via GoodHabitz én korting op opleidingen van NTI, en op leuke extra's zoals kortingen op dagjes uit en verzekeringen. Daarnaast vinden zij persoonlijke aandacht en betrokkenheid erg belangrijk. Dus ga je via Please aan de slag? Dan staat je persoonlijke relatiebeheerder altijd voor je klaar bij vragen over je baan.

Lijkt het jou leuk om bij Proeflokaal Bregje te komen werken? Solliciteer dan hier als medewerker bediening. Sta jij liever in de keuken? Ook dan is Proeflokaal Bregje op zoek naar jou! Solliciteren kan hier.


Meer nieuws

Overige vandaag 17:08

Buitenbad zwembad De Hoorn vanaf vrijdag geopend voor Winterzwemmen

Vanaf vrijdag 22 januari is het buitenbad van zwembad De Hoorn geopend voor winterzwemmen. Mensen die behoefte hebben aan een duik in het warme water kunnen zwemmen in het buitenbad. Zwembad De Hoorn volgt hiermee het voorbeeld van De Mirandabad in Amsterdam dat al enkele weken geopend is.

Algemeen vandaag 16:04

Veertien zwaaistenen als verbindingsfactor in de Alphense Edelstenenbuurt

In september 2020 werd Joke Amelunxen, coördinator van stuurgroep De Blije Wijk, getipt over de projecten van Kern met Pit, een organisatie die mensen uitdaagt om binnen een jaar hun droom voor de buurt waar te maken. ‘’We wilden altijd al iets doen voor onze buurt, al snel kwam het idee van de zwaaistenen naar boven bij de Stuurgroep.''

Advertorial Horeca vandaag 15:09

Goede voornemens makkelijker volhouden?

In deze rare, stressvolle tijden willen veel mensen ook goed voor zichzelf (blijven) zorgen. Dus hebben we allemaal weer goede voornemens. Maar ondertussen hebben we het ook allemaal drukker dan ooit met het combineren van werk en thuis-onderwijs, en zijn sportscholen gesloten. Hoe zorg je dan dat je toch zonder al te veel moeite goed voor jezelf kan blijven zorgen?