Proeflokaal Bregje
Advertorial Horeca

Werken bij Proeflokaal Bregje: “Het leukste is de interactie met de gasten”

Bij Proeflokaal Bregje kom je terecht in een jong, enthousiast team waar veel ruimte is om horecaervaring op te doen. Ook Lina (18) is een paar jaar geleden begonnen met werken bij Proeflokaal Bregje. En dat doet ze nog steeds met plezier. Waarom? Dat legt ze uit.

“Ik ben op mijn vijftiende begonnen met werken bij Proeflokaal Bregje. Nu zijn we een paar jaar verder en ik heb het nog steeds erg naar mijn zin. Met plezier sta ik een aantal dagen in de week voor onze gasten klaar als gastvrouw”, vertelt ze. “Het leukste aan werken bij Proeflokaal Bregje vind ik de interactie met de gasten, daar krijg ik veel energie van. Maar ook de waardering die ik krijg als gasten tevreden weggaan doet mij goed. Dat maakt dat ik net dat stapje extra loop om gasten het naar hun zin te maken.”

Een jong team

Maar ook de gezelligheid van haar collega’s vindt ze fijn. “We werken in een jong team en onderling hebben we het heel gezellig met elkaar”, vertelt Lina met een glimlach op haar gezicht. Eigenaresse Shaylane vult aan: “Bij ons werken heel veel jongeren, dit maakt dat de werksfeer erg fijn is. Horecaervaring is niet noodzakelijk. Als je gastvrij bent en goed met mensen om kunt gaan, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leren je graag alle kneepjes van het vak en hopen dat je wilt doorgroeien. Zo heb ik dat zelf jaren geleden ook gedaan.”

Goed werkgeverschap

Proeflokaal Bregje maakt voor ondernemers en hun personeel graag goed werkgeverschap mogelijk. Daarom heeft Proeflokaal Bregje Please gekozen als partner in personeelszaken. Zij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is, van sollicitatie tot dienstverband én verloning. Dit houdt in dat je kunt rekenen op een marktconform salaris, gratis online trainingen via GoodHabitz én korting op opleidingen van NTI, en op leuke extra's zoals kortingen op dagjes uit en verzekeringen. Daarnaast vinden zij persoonlijke aandacht en betrokkenheid erg belangrijk. Dus ga je via Please aan de slag? Dan staat je persoonlijke relatiebeheerder altijd voor je klaar bij vragen over je baan.

Lijkt het jou leuk om bij Proeflokaal Bregje te komen werken? Solliciteer dan hier als medewerker bediening. Sta jij liever in de keuken? Ook dan is Proeflokaal Bregje op zoek naar jou! Solliciteren kan hier.


Meer nieuws

Politiek gisteren 19:41

Sport, gezondheid en buurthuisfunctie bij De Hoorn

Net als zwembad AquaRijn is het mogelijk om zwembad De Hoorn een buurthuisfunctie te geven. De focus ligt dan bij De Hoorn op ontmoeten in combinatie met sport en gezondheid. De Thermen 2 wil deze uitdaging oppakken via een Right to Challenge.

Politiek gisteren 18:20

Speelruimteplan 2021-2024 is klaar om uit te voeren

Het speelruimteplan voor de hele gemeente Alphen aan den Rijn is klaar. Het plan is op verzoek van de gemeenteraad gemaakt tegelijkertijd met een speelruimtevisie en onder meer op basis van de wensen van inwoners. De raad moet het plan nog goedkeuren.

Politiek gisteren 16:05

Huren van vastgoed gemeente volgend jaar niet omhoog

De huurprijzen van het onroerend goed, dat eigendom is van de gemeente Alphen aan den Rijn, gaan in 2021 niet omhoog. Normaal gesproken wordt jaarlijks een huurindexering toegepast. Gezien de economische situatie ziet de gemeente daar in 2021 van af.

Actie gisteren 15:32

Alphense Reddingsbrigade ontvangt voertuig van Brandweer Alphen

Bij de Alphense Reddingsbrigade staat waterveiligheid op nummer één. In oktober schonk de Brandweer Alphen een Volkswagen Touran, om de reddingsboten naar het water te rijden. ‘’Met deze schenking zijn we al een heel eind, maar we zijn er nog lang niet’’, laat Jelle Zweers van de Alphense Reddingsbrigade weten.