Advertorial Horeca

Werken bij Van der Valk Avifauna

Gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen en plezier hebben in je werk. Daar draait het bij Van der Valk om. Voel jij je aangesproken? Dan is Van der Valk Avifauna op zoek naar jou!

Zoek je een vakantie-, weekend-, parttime- of fulltime job? Van der Valk Avifauna heeft vast een leuke vacature die bij jou past.

Naast een passend salaris kan je ook gebruik maken van diverse kortingsregelingen. Zo kan je onder andere met mooie kortingen overnachten bij de Van der Valk hotels en met een vriend of vriendin gratis het vogelpark bezoeken.

De vacatures waar jij op kan solliciteren zijn:

  • Assistent Restaurant Manager
  • Medewerker bediening
  • Medewerker afwas en schoonmaak
  • Keukenhulp
  • Schilder

Benieuwd naar de inhoud van de vacatures? Kijk op: Vacatures - Valk Jobs. Enthousiast geworden? Stuur je motivatie en CV naar pz@avifauna.valk.nl.

Wie weet ben jij straks wel de nieuwe horeca topper van Van der Valk Avifauna!


Meer nieuws

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 15:08

Onthaasten met klei bij Parkvilla

Met klei kun je alle kanten op. Je creëert iets in een ruimtelijke vorm en met een beetje techniek ben je vrij om van alles te maken. Van fijn sieraad tot een meubel. “Tijdens de cursus keramiek hebben wij ook wel eens krukje gemaakt van klei en dat was echt zo stevig dat je erop kon zitten”, vertelt Parkvilla docente Beatrijs van Rheeden.

Werken gisteren 13:37

Het nieuwe vacature aanbod van week 37

Op zoek naar leuke baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen. Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je diverse soorten vacatures in verschillende branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Romeinen gisteren 12:00

ROMEINEN Metaalwerk

In het Alphense castellum Albaniana zijn veel metalen voorwerpen gevonden. Onder meer in de fabrica, de extreem grote werkplaats. Daar werd zeker metaal bewerkt, want er zijn haarden en bewerkingsafval aangetroffen. Maar ook op het castellumterrein en in de oeverzone zijn metalen onderdelen gevonden.

Advertorial Sport gisteren 09:22

OldStars waterpolo van start in Alphen aan den Rijn

Op donderdag 23 september kunnen ouderen uit Alphen aan den Rijn en omstreken gratis kennismaken met OldStars waterpolo bij het Zwembad en Buurthuis Aquarijn. De clinic staat onder leiding van Robin van Galen; voormalig bondscoach van het Nederlands Waterpolo mannenteam.