Werken in de horeca? Dat is écht leuk! Zeg ‘JA’ in de Horeca

In Alphen aan den Rijn werken honderden mensen in de horeca. Maar dat is nog lang niet genoeg. Horecagelegenheden zitten te springen om personeel. En ze doen een beroep op jou: zeg ‘JA’ tegen een baan in de Horeca!

Heb je wel eens geprobeerd te tellen hoe vaak per week jij in aanraking komt met verschillende horecamedewerkers? Denk aan dat tentje op de hoek waar je koffie haalt, uit eten gaan bij je favoriete restaurant, wanneer je lunch haalt in de kantine op je werkplek, of de catering op locatie als een evenement bezoekt. Horeca is overal!

Leer de kneepjes van het vak

Twijfel je of werken in de horeca wel wat voor jou is? Een baan in de horeca past uitstekend bij jou als je sociaal bent of je op sociaal vlak wil ontwikkelen. Maak een praatje met die ene vaste gast, show die grote glimlach als je gasten ontvangt en klets gezellig met collega’s.

Ben je een beetje een kluns? Geen probleem. Alphense horecagelegenheden leren je graag de kneepjes van het vak. Zo weet je straks precies hoe je een vol dienblad vast moet houden of een tafel het beste af kunt ruimen.

Genoeg variatie 

Zie je jezelf niet werken in de bediening? Gelukkig zijn er nog een hoop andere functies. Wat dacht je van barista? Straks weet je als geen ander hoe je de lekkerste koffie maakt. En in de keuken? Daar leer je alles over snij- en kooktechnieken. Ook reuze handig om je (schoon)familie en vrienden mee te imponeren, toch?

In de horeca is geen dag hetzelfde. Je weet vooraf vaak niet hoeveel gasten je kunt verwachten. Bovendien werken veel horecagelegenheden met verschillende shifts. De ene keer start je vroeg, de andere keer sluit je af. Soms ben je bezig met bestellingen opnemen van gasten, de andere dag ondersteun je misschien wel in de keuken. En weer een andere dag sta je achter de bar. Genoeg variatie dus!

Zeg JA in de Horeca

Zoveel mensen, zoveel smaken. Bij Alphense horecagelegenheden ontdek je de voordelen van werken in de horeca: parttime, fulltime, op oproepbasis. Met of zonder diploma. Voor de student, huismoeder of carrièretijger. Snel en laagdrempelig solliciteren. Waar wacht je nog op?

Check snel onderstaande vacatures of kijk op JAindeHoreca.nl

Alle Hens

Bar Biefstro DAAN

Brasserie de Alphense Burgemeester

Grandcafé de Zaak

Grand Café Eight

Maggie Blue

Proto

Restaurant ’s Molenaarsbrug

Senzaa

Van der Valk Avifauna

Wet ’n Wild The Social Club

Wijnbar&Zo


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Doekje voor het bloeden

De menstruatiemotie heeft het natuurlijk gehaald in de Alphense gemeenteraad. Oftewel er komt een pilot op middelbare scholen om gratis maandverband en tampons te verstrekken.

Politiek gisteren 17:26

Algemene Beschouwingen deze keer niet erg spannend

Voor het vaststellen van de begroting voor het komende jaar hebben de Alphense politieke partijen hun mening gegeven in de Algemene Beschouwingen. Donderdag 30 juni hebben de meeste fractievoorzitters hun mening gegeven.

Advertorial JA in de Horeca gisteren 17:13

Julia (19) zegt JA in de Horeca: “Wijn is mijn nieuwe passie geworden”

Al een jaar vind je Julia (19) in de bediening bij Wijnbar&Zo. Met veel plezier laat zij gasten kennismaken met de lekkerste wijnen. “Eigenlijk ben ik een soort personal assistant, want ik sta altijd klaar voor de gasten. Ik voel aan wat ze nodig hebben en bezorg ze een gezellige tijd. Het leukste is als ik ze kan verrassen!”

Blog Fase 2, lees je mee?! gisteren 16:41

Brick by brick

Steen voor steen is het laatste huis in het rijtje gesloopt. Afgepeld als een ui. Tijdens de sloop van het laatste huis heb ik de hele dag in de stress gezeten omdat ik aan het werk was (dus niet thuis). Gelukkig is alles goed gegaan.

Politiek plein gisteren 15:58

Toekomstvisie voor De Werf als broedplaats

Dit jaar nog komt er een toekomstvisie voor De Werf, waarin het uitgangspunt is opgenomen dat de locatie de functie van creatieve broedplaats moet hebben. Dat was de strekking van de overgenomen motie van GroenLinks tijdens de vergadering van de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn op 30 juni.