Werken in het onderwijs? Bezoek de voorlichtingsbijeenkomst!

Voel jij je verantwoordelijk voor de kenniseconomie van de toekomst en wil je hier een substantiële bijdrage aanleveren?

Dan ben jij de zij-instromer die we zoeken. Als zij-instromer ga je direct voor de groep en krijg je gedurende twee jaar lang in-company een zij-instroomtraject aangeboden bij de Hoge School Leiden. Om in aanmerking te komen, beschik je in elk geval over een afgeronde bachelor opleiding.

Wil je meer weten over de te nemen stappen, kom dan naar onze informatieavond op 7 maart a.s. van 19:00 – 21:00 in Alphen aan den Rijn.

Aanmelden? Stuur een mail met CV naar info@rtccella.nl


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen gisteren 18:46

Alles wat je moet weten over de coronamaatregelen in onze regio

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, gelden er sinds zondagavond aangescherpte maatregelen voor zes regio’s. In diverse regio’s gelden daarnaast nog aparte maatregelen, maar niet in de regio Hollands Midden. Wat gaat de veiligheidsregio dan wel doen? Dat lees je hier.

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 17:28

Marquardt Keukens: specialist in Quookers en NEFF-stoomovens

Je hoort het steeds vaker, keukens die zijn uitgerust met een Quooker of een stoomoven. Maar wat zijn de voordelen hiervan? Ondernemer Filip Gels van Marquardt Keukens Zoeterwoude kan jou hier alles over vertellen.

Overige gisteren 16:46

Bewoners Gruttobuurt komen in actie tegen overlast hondenpoep en -plas

Overlast van hondenpoep en -plas is iets waar de bewoners van de Gruttobuurt in toenemende mate mee te maken hebben. Daarom hebben ze in samenwerking met de gemeente een oplossing bedacht: kinderen uit de buurt gaan speciale borden maken die in de buurt worden geplaatst.