Josh Walet

Werkzaamheden aan de Veldbloemweg worden donderdag hervat

Op donderdag 14 januari worden ’s ochtends de werkzaamheden aan de Veldbloemweg weer opgepakt. Dit betekent dat de weg vanaf dat moment niet meer toegankelijk is voor verkeer.

Het riool en de verharding bij de Veldbloemweg was nodig aan vervanging toe, dit mede door verzakkingen en algehele slijtage. Daarom zijn in augustus 2020 de werkzaamheden gestart om de riolering te vervangen en het asfalt opnieuw aan te brengen.

Voor de kerstvakantie heeft aannemer Dura Vermeer het straatwerk gereed gemaakt, het trottoir en de parkeervakken aangelegd, het hemelwaterriool vervangen, en de weg geasfalteerd. De nieuwe inrit van de Bremstraat werd ook officieel in gebruik genomen, de bermen werden ingezaaid met graszaad en de bloembollen werden ook geplant. Hierdoor zal de Veldbloemweg er in het voorjaar vrolijk bijstaan.

Tijdens de kerstvakantie was de Veldbloemweg open omdat er toen geen werkzaamheden werden verricht. Vanaf donderdag 14 januari wordt er gestart met het tweede deel van de Veldbloemweg. De afsluiting duurt tot 5 maart. Doorgaand verkeer wordt gedurende die periode omgeleid via de President Kennedylaan. Fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden op de kruising met de Korenbloemweg gewoon passeren.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Onderwijs vandaag 17:25

Projectweek tweetalig onderwijs laat leerlingen de wereld van alle kanten zien

Tijdens de projectweek voor onderbouwleerlingen van het tweetalig onderwijs op het Scala College stonden er dinsdag weer veel interessante en leerzame activiteiten op de planning, waarbij ze de wereld van alle kanten leerden kennen. De derde klas ging bijvoorbeeld in gesprek met vrijwilligers van Stichting Vluchteling.