Alphens.nl

Werkzaamheden en bereikbaarheid Raadhuisstraat

Deze week zijn de werkzaamheden aan de aanleg van de riolering en het straatwerk in de Raadhuisstraat verdergegaan. Het nieuwe straatwerk is inmiddels volledig vernieuwd van gevel tot gevel tot aan Dirty Harry Tattoos. Lees hieronder een overzicht van de werkzaamheden die volgende week (week 26) zullen plaatsvinden:

Huisnummers 132 t/m 138 & 1-35 (Kamer van de Admiraal & Amadeushuis)

De riolering, kolken en huisaansluitingen worden vernieuwd. De Kamer van de Admiraal heeft het terras aan de achterzijde opengesteld. Je kunt het werkvak passeren via het looppad ter hoogte van huisnummers 237 - 247C. Indien je hulp nodig hebt met het passeren van het werkvak, kun je de verkeersregelaars benaderen. Maak oogcontact met hen of de medewerkers; zij geven aan wanneer je veilig kunt passeren. Tijdens het zetten van de put ter hoogte van de kruising Raadhuisstraat/Hofzichtstraat zal deze kruising tijdelijk afgesloten zijn.

Huisnummers 132 t/m 138 (Kamer van de Admiraal & Mijn Tafel)

Het nieuwe straatwerk wordt deze week aangelegd. Je kunt dan over het looppad lopen ter hoogte van huisnummers 237 – 247C.

Huisnummers 243 - 247C

Het oude straatwerk wordt verwijderd en er worden loopschotten neergelegd zodat bewoners, klanten en andere belanghebbenden langs het werkvak kunnen lopen.

Belangrijke informatie:

Voor jouw veiligheid verzoeken ze je de aanwijzingen van de verkeersregelaars, medewerkers en machinisten op te volgen en te respecteren. Tijdens de werkzaamheden kun je overlast ervaren van machines, afzettingen en beperkte bereikbaarheid van jouw woning of winkel. Uiteraard doen ze hun uiterste best om dit tot een minimum te beperken.

Raadhuisstraat 3.jpg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 16:03

Groei deze zomer met Let's Recruit!

De zomer is aangebroken! De tijd om na te denken over nieuwe stappen in je carrière: wil je je in je huidige gebied ontwikkelen of ben je klaar voor een switch? Let’s Recruit! houdt je via Instagram op de hoogte van het nieuwste vacatureaanbod. Volg ze nu en maak kans op een zomerse prijs! 

Maatschappelijk vandaag 14:35

Ladies Circle Groene Hart overhandigt cheque van 1.000 euro aan het Jeroen Heitzman Accufonds

Met de Circle Cycle ’24 heeft Ladies Circle Groene Hart € 1000 bijeen gefietst voor het Jeroen Heitzman Accufonds van de Alphense Fietsmaatjes. Op zondag 21 april fietsten vijfenveertig gesponsorde deelnemers deze tocht van 24 kilometer langs de mooiste plekken rondom Alphen aan den Rijn. Dat leverde een cheque van € 1000 euro op, die op 12 juli door Marjon van Rijs en Emmy Rijnsburger aan het fonds is overhandigd.

Overige vandaag 13:42

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn groot succes

Op woensdag 2 juli vond er een waardevolle en informatieve scootmobielcursus plaats bij Atletiekvereniging AAV'36. Deze cursus, georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland (VVN) Alphen aan den Rijn in samenwerking met Welzorg, Vegro en Ergozorg, bood scootmobielgebruikers de kans om hun rijvaardigheden te verbeteren en hun kennis van verkeersregels op te frissen. Daarnaast konden deelnemers die nog niet over een eigen scootmobiel beschikten er kennis mee maken.

Maatschappelijk vandaag 12:08

Wheels 4 Rescue schenkt ambulance aan ziekenhuis in Gambia

Tijdens hun vakantie in Gambia zagen Sjaak en Hester Zevenhoven de zorgwekkende staat van de gezondheidszorg. Veel ziekenhuizen zijn verouderd, slecht uitgerust en kampen met een tekort aan medicijnen en gekwalificeerd personeel, wat leidt tot hoge kosten en beperkte toegang tot zorg. De kinder- en moedersterftecijfers behoren tot de hoogste ter wereld door een gebrek aan prenatale zorg en gezondheidseducatie.

Verkeer en vervoer vandaag 10:29

Vakantiedrukte: Tips voor een soepele reis op Zwarte Zaterdag

Zaterdag 20 juli is het weer zover: Zwarte Zaterdag. Deze dag staat bekend als een van de drukste verkeersdagen van het jaar, wanneer miljoenen Europeanen massaal op vakantie gaan. De wegen naar populaire vakantiebestemmingen, zoals Zuid-Frankrijk, Spanje en Italië, raken overvol en files zijn onvermijdelijk.