Josh Walet

Werkzaamheden N11 tussen Leiden en Bodegraven donderdag- op vrijdagnacht

Moet jij in de nacht van donderdag 26 januari op vrijdag 27 januari over de N11 rijden tussen Leiden en Bodegraven? Let dan op, want die nacht is er sprake van verkeershinder.

Weggebruikers moeten rekening houden met verkeershinder tussen 21:00 uur en 01:00 uur. Rijkswaterstaat voert dan werkzaamheden uit aan de meetapparatuur. Hierdoor mag je maximaal 70 km/u rijden. Ook is één van de twee rijstroken tussen Alphen aan den Rijn-West en Bodegraven-Centrum gesloten. De afrit Alphen aan den Rijn-Oost is ook afgesloten. Er wordt een omleiding ingesteld.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport gisteren 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.