Wet 'n Wild
Advertorial Evenementen

Wet 'n Wild Beachfestival 2024 - Koop Nu Je Super Early Bird Tickets!

Het is eindelijk zover! De kaartverkoop voor het langverwachte Wet 'n Wild Beachfestival 2024 is officieel van start gegaan. Al jarenlang staat dit festival bekend om zijn bruisende atmosfeer, topartiesten en natuurlijk het fantastische publiek dat keer op keer zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Op zaterdag 6 juli komt het leukste publiek samen op het Wet 'n Wild Beachfestival, en jij wilt hier absoluut bij zijn! Het festival staat garant voor een unieke sfeer, en de combinatie van geweldige muziek, een adembenemende locatie aan het strand en een enthousiast publiek maakt dit feest tot een absolute must-attend.

Om ervoor te zorgen dat je deze geweldige ervaring niet mist, raden we je aan om snel je tickets te bemachtigen. En goed nieuws: de super early bird tickets zijn nu verkrijgbaar voor slechts 15 euro (ex fee). Maar wees er snel bij, want op=op!

De kaarten zijn uitsluitend te koop via de officiële website van Wet 'n Wild Beachfestival: www.wetnwildbeachfestival.nl. Hier vind je alle informatie over het programma, de artiesten en natuurlijk de mogelijkheid om direct jouw tickets te scoren.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een van de meest memorabele festivals van het jaar. Pak je agenda, blokkeer zaterdag 6 juli en maak je klaar voor een dag vol plezier, dans en geweldige muziek op Wet 'n Wild Beachfestival 2024.

Onderaan de tekst (artikel 24-1).jpg


Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.