Wet 'n Wild
Advertorial Evenementen

Wet 'n Wild Beachfestival 2024 onthult betoverende line-up!

Het langverwachte moment is eindelijk daar! Wet 'n Wild Beachfestival, het jaarlijkse zomerse hoogtepunt, heeft de sluier opgelicht en de line-up voor 2024 is meer dan veelbelovend. Dit festival, dat al jaren bekend staat als een grandioos succes met een unieke vibe en een publiek van enthousiaste feestgangers, zal ook dit jaar weer schitteren met een fantastische line-up.

De organisatoren hebben opnieuw bewezen dat ze weten hoe ze een onvergetelijk feest moeten neerzetten, met enkele van de meest gewaardeerde artiesten in de muziekscene. Onder de sterren van het Beachfestival zullen dit jaar schitteren: Benny Rodrigues b2b Michel de Hey, Menesix, Joella Jackson, DAF, MC Roga and many more!

Kaartverkoop en Super Early Bird

De kaartverkoop voor Wet 'n Wild Beachfestival begint op woensdag 24 januari om 19:00 uur. Voor de vroege vogels zijn de super early bird-tickets al beschikbaar vanaf slechts 15 euro (exclusief fee). Haast je, want deze tickets vliegen de deur uit en op is écht op!

Mis niet de kans om deel uit te maken van dit zomerse extravaganza. Wet 'n Wild Beachfestival 2024 wordt het feest van het jaar, en jij wilt daar absoluut bij zijn!

 


Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.