Wet 'n Wild Beachfestival
Advertorial Evenementen

Wet ’n Wild Beachfestival back 2 basic!

Op zaterdag 8 juli 2023 kun je weer genieten van de lekkerste deuntjes op het bekende terrein aan de Zegerplas. Op die dag vindt het Wet 'n Wild Beachfestival weer plaats.

BACK2BASIC!

Het festival begon ooit in 2015 op het strandje gelegen naast Wet ’n Wild. Eén podium en alleen House music. Na drie succesvolle edities koos de organisatie ervoor om te verhuizen naar het evenemententerrein aan de Zegerplas. Naast de House stage hebben zij ook drie edities een Urban stage gehost. Echter kiest de organisatie er nu voor om weer back to basic te gaan met één podium en alleen House music.

Met een knaller van een line-up zal ook dit jaar weer één groot feest worden! Blok donderdag 16 maart 19:00 uur in je agenda, want dan start de kaartverkoop. Een ‘super early bird’ ticket koop je al voor slechts € 15 ex fee!

Kijk voor meer informatie en tickets op de website.  


Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.