Josh Walet

Wet ’n Wild Beachfestival gaat door: “We mogen weer!”

Het betere leven is ein-de-lijk in zicht. De aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni zorgen ervoor dat de organisatie van het Wet ’n Wild Beachfestival eindelijk kan zeggen: “We mogen weer!” Dus save the date, want op 07-08-2021 vindt het evenement plaats.

Het ziet er positief uit voor de evenementenbranche. Er komen versoepelingen aan, waardoor evenementen straks weer volop mogelijk zijn. De organisatie van het Wet ’n Wild Beachfestival heeft dan ook feestelijk nieuws: op zaterdag 7 augustus zullen zij de zesde editie organiseren.

“We staan in nauw contact met Gemeente Alphen aan den Rijn en alle seinen staan op groen”, vertelt organisator Jason Tuhumena. “Momenteel zijn we heel druk bezig met de voorbereidingen. De line-up zal de komende weken bekend gemaakt worden, maar ik verklap alvast dat het weer een spectaculaire editie zal worden!”

De afgelopen jaren was het Wet ’n Wild Beachfestival steevast uitverkocht. Duizenden Alphenaren maakten er met elkaar een feestje van. Ook dit jaar is de verwachting dat de tickets de deur uit vliegen. De kaartverkoop is al gestart, koop dus snel je tickets via Alphens.nl!

Houd de Facebook, Instagram en website van Wet ’n Wild Beachfestival en Alphens.nl goed in de gaten voor de laatste updates. Daar wordt de line-up ook als eerste bekendgemaakt.

ALPHENS.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Winacties tien jaar Alphens vandaag 09:53

WINNEN: een diner voor twee bij Proeflokaal Bregje

Alphens.nl bestaat deze week 10 jaar en daarom pakken we uit met toffe winacties. Dit keer mogen wij een diner voor twee bij Proeflokaal Bregje weggeven. Dat wordt ongetwijfeld genieten!

Rechtszaak gisteren 18:29

Rechtbank oordeelt: celstraf voor complotdenker

Zaterdag protesteerde een groep mensen bij de Alphense gevangenis nog voor het vrijlaten van complotdenker Wouter Raatgever (53). Maar vrijlating zit er voorlopig nog niet in. De 53-jarige is veroordeeld tot negen maanden cel, waarvan drie maanden voorwaardelijk.

Politie gisteren 17:02

Man is rijbewijs kwijt nadat hij met slok te veel op ging rijden

In de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 juni heeft een Alphense bestuurder wel heel diep in het glaasje gekeken. De 20-jarige man blies als beginnend bestuurder maar liefst 560 UG/L. Dat is meer dan zes keer zoveel als de toegestane hoeveelheid.