Advertorial Evenementen

Wet 'n Wild Beachfestival: Hét ultieme house music festival met topartiesten zoals Benny Rodrigues, Michel de Hey, Karim Soliman and many more

Zet je schrap voor een onvergetelijke dag vol house beats en zomerse vibes! Aanstaande zaterdag, 8 juli, opent het Wet ‘n Wild Beachfestival de deuren om 15:00 uur. Dit festival, uitsluitend gewijd aan house music, brengt een line-up van topartiesten samen die jou gegarandeerd in extase zullen brengen. Wees er snel bij en bestel de laatste kaarten voor een muzikale ervaring van formaat!

Het Wet 'n Wild Beachfestival biedt house-liefhebbers een dag vol energieke muziek en een prachtige locatie. Dans tot de zon ondergaat op de beats van Benny Rodrigues, Michel de Hey, Karim Soliman en nog veel meer getalenteerde artiesten. Laat je meeslepen door de opzwepende ritmes en geniet van de unieke sfeer die dit festival te bieden heeft.

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je tijdens het festival genieten van prachtig weer met volop zon en temperaturen van maar liefst 30 graden. Wet ‘n Wild Beachfestival heeft bovendien gratis waterpunten en zonnebrandcrème beschikbaar gesteld, zodat je volop kunt genieten zonder je zorgen te maken over hydratatie en zonbescherming.

Datum: Zaterdag 8 juli
Tijd: 15:00 uur
Locatie: aan de Zegerplas, Alphen aan den Rijn

Wacht niet langer en zorg ervoor dat je dit niet mist! Bestel snel je laatste kaarten! Het belooft een dag vol geweldige muziek, zonneschijn en onvergetelijke herinneringen te worden. "We zien je graag op zaterdag 8 juli om 15:00 uur op het Wet n Wild Beachfestival!"

Koop je kaarten >


Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 09:21

10 Jaar Subway in de Baronie: Jubileum en donatiekansen!

Het is feest in de Baronie, want Subway viert haar tiende jubileum! Een terugblik op tien jaar heerlijke broodjes en gezelligheid markeert niet alleen een mijlpaal voor Nico en Godelieve, maar ook een gelegenheid om iets terug te geven aan de Alphense gemeenschap.

Advertorial Winkels gisteren 17:08

De oplossing tegen koude nachten

Het wordt weer eerder donker en de nachten worden kouder. Hoe fijn is het om deze wintermaanden in een lekker warm bed te kruipen? Bij Dutch Dream Slaapcomfort geniet je ook tijdens deze periode van een fijne temperatuur tijdens je nachtrust.

Sport gisteren 16:02

Dertiende editie van Alphense Bruggenrun gaat komende donderdag van start

Morgenavond is het zover: de dertiende editie van de Alphense Bruggenrun! Loop jij morgen mee tijdens de hardloop- en wandeltocht? De tocht gaat dwars door het centrum van Alphen aan den Rijn. Deelnemers kunnen twee verschillende afstanden lopen: 10 kilometer met 29 bruggen en 5 kilometer met 21 bruggen.  

Overige gisteren 14:56

Bekend gezicht keert terug in de Julianastraat: De Gaper terug van weggeweest

In de Julianastraat van Alphen aan den Rijn is een opvallende verschijning weer teruggekeerd naar zijn vertrouwde plek boven de winkel van Natuurdrogisterij De Hazelaar. Na veel nieuwsgierige vragen van Alphenaren en zoekende blikken van puzzeltochtparticipanten is het goede nieuws bevestigd: De Alphense Gaper is terug!

Politiek gisteren 13:47

Voedsel van Eigen Land, een onderzoek

Gemeente Alphen aan den Rijn heeft in kaart gebracht hoeveel en welk voedsel lokaal wordt geproduceerd. Het rapport is nu de basis voor stimuleren van korte lijnen, dus lokaal maken en opeten. Daarnaast zijn er aanbevelingen om de agrarische sector te helpen in lijn met de landelijke transitie van de landbouw.