Wet 'n Wild Beachfestival

Wet 'n Wild Beachfestival weer een groot succes

Afgelopen weekend vond de zesde editie van het Wet 'n Wild Beachfestival plaats. Met grote namen zoals Benny Rodrigues en Jonna Fraser was het house en urban festival weer een groot succes.

In de afgelopen jaren is het strandfeestje uitgegroeid naar een heus festival met 6000 bezoekers en grote namen op gebied van house en urban. Deze editie konden bezoekers genieten van artiesten zoals Benny Rodrigues, Karim Soliman, Menesix, Jonna Fraser, Johnny 500, Lucky Jones (FunX) en vele anderen. 

Oprichter Jason Tuhumena blikt terug op het festival afgelopen weekend. "We hebben het enorm naar ons zin gehad, eindelijk mocht het weer! In 2020 en 2021 hebben we wel dingen geprobeerd zoals Los Gezelligitos maar ook dat mocht steeds niet doorgaan. We waren super blij dat het weer kon en ook alle bezoekers waren heel enthousiast." Ook het weer zat afgelopen weekend mee: "Het was prachtig, perfect festivalweer!" laat Tuhumena weten.

Volgende editie

Het beachfestival begon bij het strand naast Wet 'n Wild. Het vierde jaar werd het zo groot dat het verplaatst werd naar de T-steiger, met twee podia. In 2021 wilde de organisatie zelfs twee dagen organiseren maar helaas kon die editie niet door gaan door corona. "Afgelopen winter was het nog niet zeker of het in 2022 door kon gaan dus de focus lag op één festivaldag", vertelt Jason Tuhumena. Op de vraag of er volgend jaar een tweede dag komt had hij een duidelijk antwoord: "Zeker! We hopen er volgend jaar eind juli een extra dag aan vast te plakken."


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Gemeente gisteren 16:18

De fietsrotonde nabij het NS-station is verwijderd

De fietsrotonde langs de Prins Bernhardlaan nabij het NS-station in Alphen aan den Rijn is verwijderd. De rotondes wordt vaak verkeerd gebruikt (tegen de richting in) en vormt een obstakel midden op het fietspad. Met het verwijderen van de fietsrotonde ontstaat er meer ruimte, waardoor je als fietser comfortabeler en zonder hinderlijke obstakels je route kunt vervolgen.

Stadsdichter gisteren 15:45

Chanty Louis is de nieuwe stadsdichter van Alphen

Zondag werd de nieuwe stadsdichter van Alphen gekozen. Lars Ferwerda gaf het stokje over aan de Alphense Chanty Louis (31). Ze schrijft gedichten over streven naar verbinding en strijden tegen racisme.

Evenement gisteren 13:43

Geslaagd Alphens Boksgala met hoogstaande gevechten

In de Rijnstreekhal vond afgelopen zaterdag het jaarlijkse Alphense Boksgala plaats, georganiseerd door Boksschool Teus de Kruyf. Met een tribune die tot de nok toe gevuld was, was het evenement een groot succes met zeventien amateurpartijen en drie professionele gevechten.