Wet 'n Wild
Advertorial Evenementen

Wet 'n Wild Festival: een nacht vol House in Alphen aan den Rijn

In het pittoreske Alphen aan den Rijn staat een muzikale traktatie op de agenda die je absoluut niet wilt missen. Op vrijdag 10 november wordt de stad een epicentrum van ongeëvenaarde house beats & vibes met het Wet 'n Wild Festival.

Gehost in een verwarmde sterrentent, met een houten dansvloer die klaar staat om de energie van de nacht te absorberen, belooft het festival een avond te worden waar nog lang over gesproken gaat worden. En laten we eerlijk zijn, wie kan een nacht onder de sterren weerstaan, vooral als het zo dicht bij huis is?

Ook de line-up liegt er niet om.. De lokale held TOMAN zal ongetwijfeld de trots van Alphen a/d Rijn voelen terwijl hij zijn set mag draaien. Hij wordt vergezeld door o.a. Menesix, Benny Rodrigues & NOVE die de nacht zullen verlichten met hun heerlijke sounds.

Dus, Alphenaren, bereid je voor op een avond vol plezier, muziek en de beste sferen. Scoor nu je tickets en beleef een avond om nooit te vergeten!

GET YOUR TICKETS NOW! 


Meer nieuws

Politiek vandaag 14:34

Bezuinigen op sporthallen en zwembad

In de bezuinigingsplannen van het Alphense college van burgemeester en wethouders zit ook een aantal maatregelen voor de sportvoorzieningen. Er wordt vooralsnog maar één binnenhal aan De Bijlen gebouwd en zwembad De Hoorn wordt waarschijnlijk afgestoten.

Advertorial Muziek vandaag 13:18

Een tribute aan Steely Dan zoals nooit tevoren

In de wereld van Steely Dan-liefhebbers staat The Royal Dutch Scam hoog aangeschreven, zowel nationaal als internationaal. Met een tienkoppige band van topmuzikanten, onder leiding van frontman Lo van Gorp, weten ze de magie van Steely Dan's legendarische studio-albums zoals 'Gaucho' en 'Aja' moeiteloos tot leven te brengen op het podium.

Politiek vandaag 12:06

Gratis anderhalf uur parkeren in Alphens centrum wordt afgeschaft

De eerste anderhalf uur gratis parkeren in de grote parkeergarages, achter de slagboom, wordt afgeschaft. Voortaan is het eerste halfuur gratis en het uur erna kost 1 euro. Het algemene parkeertarief gaat na deze anderhalf uur met vijftig cent per uur omhoog naar 3 euro.

Overige vandaag 10:49

Veilig met de fiets de weg op

Alphen Vitaal organiseert in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, fietsservice Totaal en een fysiotherapeut Djim Kromhout een tweedaagse fietscursus speciaal voor volwassenen en senioren die zich onzeker voelen op de fiets.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 09:23

The Center of Beauty Institute wint prestigieuze Beauty Award

Na een ondernemersreis van bijna acht maanden heeft The Center of Beauty Institute de prestigieuze Beauty Award 2024 gewonnen voor Dé Beste Schoonheidssalon van Nederland. "Ik kan het bijna niet geloven. Wat begon als een droom, werd een plan en uiteindelijk een doel," aldus eigenaresse Carmen. "Het doel om mee te doen met de Beauty Award was om ervan te leren, mezelf verder te ontwikkelen en mijn bedrijf eens goed onder de loep te nemen."