Algemeen

Wet 'n Wild wint Alphense Bowlingcompetie

Tijdens het Bowling toernooi stonden ruim 60 man uit verschillende Alphense bedrijven op de baan bij Bowling Alphen. Het is de eerste keer dat een dergelijk toernooi werd georganiseerd.

Eerder dit jaar deed Bowling Alphen een oproep aan alle Alphense horeca bedrijven om de strijd met elkaar aan te gaan, bij hen op de bowlingbaan. Het animo was groot. Diverse bedrijven durfden het aan en deden met meerdere teams mee.

Op maandag 3 september konden bedrijven meedoen aan het eenmalige toernooi Just4Fun, om de sfeer te proeven voor zij zich inschrijven voor de Business Fun League, een maandelijks terugkerende competitie. 

Tijdens het toernooi was er gelegenheid om in ontspannen sfeer, onder het genot van een hapje en een drankje de strijd aan te gaan. Er werd een prijs uitgereikt aan de beste vrouw, beste man, beste team en natuurlijk een troostprijs voor de verliezer van de avond. 

De winnaars zijn bekend en het was een zeer geslaagde en gezellig avond.

1e prijs Team Wet 'n Wild
2e prijs Team Wijnbar&Zo 
3e prijs Team Maggie Blue

Hoogste game
Dames Nicolette team Wet 'n Wild
Heren Mike team Maggie Blue

Troostprijs is gewonnen door Noa team Schaapskooi.

Gefeliciteerd iedereen!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie gisteren 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.