Castellum

Wethouder van Cultuur onthult boodschap op gevel Castellum

Wethouder van Cultuur, Erik van Zuylen, onthulde donderdagmiddag met behulp van directeur Marcel ’t Sas de tekst ‘Vanaf januari 2022 weer uw theater en bioscoop’ op het balkon van Castellum.

Iedereen mag het weten: Castellum opent in januari 2022 na een ingrijpende verbouwing de deuren.  Hiermee wordt het geduld van theater- en filmliefhebbers uit Alphen en omstreken beloond; zij kunnen weer genieten van een avond uit in hun eigen theater. ”We kunnen het wel van de daken schreeuwen, zo enthousiast zijn we”, aldus directeur Marcel ‘t Sas. “En dat doen we met deze boodschap op het balkon, vlak onder het dak!”

Het gebouw waar Theater en Bioscoop in gevestigd zijn, is ingrijpend verbouwd om een betere doorstroom voor bezoekers mogelijk te maken. Naast de noodzakelijke aanpassingen voor de brandveiligheid zijn de foyers en entree ruimer, toegankelijker en gastvrijer geworden. Naast het verbeteren van de routes is er een compleet nieuwe geluid- en lichtinstallatie geïnstalleerd voor een nog mooiere ervaring.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Politiek vandaag 19:59

MINERVA Sop, kool en geit

Het was echte politiek donderdagavond tegen middernacht. Het zwaard van Damocles, de kwestie Gnephoekpolder die al jaren boven de coalitie van Nieuw Elan, CDA en GroenLinks hangt, is dan net gevallen. GroenLinks kondigt na een schorsing aan op te stappen.

Evenementen vandaag 19:15

Topacts bij Zomerspektakel aan het Meer op 3 juni 2022

“Het is eindelijk zover”, vertelt bestuursvoorzitter van het Zomerspektakel aan het Meer Stanley de Looze enthousiast. “Op zaterdag 29 januari 2022 starten we met de kaartverkoop van de tickets voor vrijdag 3 juni 2022. Dan hebben we een dijk van een line-up staan. Die avond staat Cesar Zuiderwijk met DrumDemons op het podium als eerbetoon aan de Golden Earring. Daarna speelt Anouk gevolgd door Snelle, met zijn band ‘de lieve jongens’. Kensington sluit de avond af. Voor slechts € 45 garanderen wij een topavond.” 

Evenementen vandaag 16:00

20 van Alphen ook dit jaar afgelast: “Een zware beslissing”

Het had één groot feest moeten worden op zondag 13 maart 2022. Dan zou namelijk de 20 van Alphen plaatsvinden. Maar helaas, ook dit jaar heeft de organisatie moeten besluiten om het hardloopevenement te annuleren. Een flinke domper.