Woondroom Alphen
Advertorial Wonen en bouwen

Wie is de mens achter Woondroom Alphen?

Een no-nonsense makelaar die weet wat hij doet en op de hoogte is van wat zich afspeelt op de Alphense huizenmarkt. Over wie hebben we het dan? Makelaar Gaby Paans van Woondroom Alphen. Maar wie is de mens achter de makelaar?

Gaby Paans is een rasechte Alphenaar. “Alphen is de plek waar ik al mijn hele leven woon. Ik ben er geboren, zat er op school en werkte er achter de bar.” Gaby is een trotse vader van drie dochters van 14, 19 en 22 jaar. De oudste helpt zelfs mee in de zaak en doet de administratie. Inmiddels is hij 51 lentes jong. “Toen ik 40 werd ben ik voor mijzelf begonnen. Vanwege de economische crisis werden er geen woningen verkocht en heb ik bedrijfsmakelaardij Oog Vastgoed opgericht. Woningen verkopen vond ik eigenlijk veel leuker, maar er werden in die tijd geen woningen verkocht”, begint Gaby.

Alles behalve hetzelfde

Gelukkig trok de markt in de zomer van 2015 weer voorzichtig aan. Een paar maanden later richtte hij samen met zijn toenmalige compagnon Nick van Leeuwen Woondroom Alphen op. “Nick is in januari 2018 uitgestapt. Toen ben ik alleen verder gegaan.” Met Woondroom Alphen wilde Gaby het net even anders aanpakken. “Het moest anders kunnen en veel leuker. Een woning kopen of verkopen is één van de belangrijkste momenten in je leven en dan wil je een makelaar die naar jouw wensen luistert.”

De filosofie van Woondroom Alphen is dan ook: alles behalve hetzelfde. En dat merk je. “Wij weten hoe de hazen lopen, wij behoeden je voor gedoe en stress en helpen je om het maximale resultaat te bereiken. Deskundig en onafhankelijk advies, snelle (re)acties, persoonlijke aandacht en kennis van de woningmarkt is wat je van ons kunt verwachten.”

Om de dienstverlening te completeren heeft Gaby zich laten bijscholen als Energie Prestatie-adviseur. Hierdoor heeft hij meer kennis van verduurzaming van huizen en mag hij energielabels opstellen.

“Bij Woondroom Alphen begrijpen we dat je het liefst een makelaar inschakelt die jou begrijpt, vertrouwt en het gunt, wij garanderen daarom altijd een oprechte dienstverlening en een eerlijk tarief.”

Genieten

Het tempo in de huizenmarkt ligt vaak hoog, dus snel reageren is essentieel. Woondroom Alphen is daarom zes dagen per week tussen 09:00 en 21:00 uur bereikbaar. Wat Gaby op de andere momenten doet? “Om te ontspannen doe ik aan BMX en Crossfit. Daar haal ik veel energie uit”, vertelt Gaby. Verder geniet hij van zijn partner, vrienden en gezin.

Woondroom Alphen is gevestigd aan de Hooftstraat 33 in Alphen aan den Rijn.

Wil jij een huis kopen, verkopen of heb je een energielabel nodig? Neem dan contact op met Woondroom via info@woondroomalphen.nl of 0172 764444. Neem ook eens een kijkje op de website. 

Woondroom


Meer nieuws

Advertorial Natuur, recreatie en reizen gisteren 18:07

Top 5 populairste bestemmingen in Azië

Laat jezelf onder dompelen in de rijke culturele tradities, proef de verrukkelijke gerechten en maak kennis met de gastvrije bevolking die je met open armen ontvangt. Of je nu een cultuurliefhebber, avonturier of natuurliefhebber bent, Azië heeft voor iedereen iets te bieden. Maak herinneringen die een leven lang meegaan terwijl je de wonderen van dit betoverende continent verkent. 333travel geeft je 5 van de mooiste en populairste bestemmingen in Azië.

Advertorial Politiek plein gisteren 13:39

9 december kledingruil bij Buurten &Zo

GroenLinks Alphen aan den Rijn organiseert op zaterdag 9 december een kledingruil voor dames en heren. Een gezellige middag van 12:30 tot 15:00 uur in Restaurant Buurten &Zo, waarop je een nieuwe outfit kan scoren zonder iets nieuws te kopen. Dit is dus hét moment om je kledingkast op te ruimen.