Advertorial Alphense Fijnproevers

Wie kun je waar bewonderen tijdens Alphense Fijnproevers

Nog maar een paar nachtjes en dan gaat Alphense Fijnproevers van start. Welke artiest waar en wanneer speelt is te vinden op de Alphense Fijnproevers website. Maar we stellen ze ook graag even aan je voor.

Tijdens Alphense Fijnproevers kun je de gehele maand november van zondag- tot en met donderdagavond in tien verschillende Alphense restaurants genieten van een speciaal samengesteld meergangendiner, onder begeleiding van één van onze Alphense artiesten.

In de eerste week van Alphense Fijnproevers, van dinsdag 1 november tot donderdag 3 november, kun je tijdens het heerlijke meergangendiner bij De Beren en Maggie Blue luisteren naar platen die gedraaid zullen worden door verschillende DJ’s.

In de hoofdrol staat deze week een bijzondere jonge dame. Onze eigen Marit zal deze week de live optredens op zich nemen. De 20-jarige Marit Kuit studeert Communication Science aan de Universiteit van Amsterdam. Naast haar studie werkt zij drie dagen in de week als content medewerker bij Alphens.nl. In haar vrije tijd zingt ze rustige en gevoelige liedjes terwijl ze zichzelf begeleidt op gitaar of op de piano.

Tijdens Alphense Fijnproevers zal Marit zingen en piano spelen. Met haar keuze in mooie, rustige en bijzondere liedjes maakt ze de culinaire avond uit helemaal compleet. Haar brede repertoire varieert van nieuwe hits tot klassiekers.

Marit speelt komende week in de volgende restaurants:

  • Dinsdag 1 november, Restaurant Eight
  • Woensdag 2 november, Koeien en Kaas
  • Donderdag 3 november, ’s Molenaarsbrug

Alphense Fijnproevers wordt mede mogelijk gemaakt door Vereniging Ondernemingen Centrum (VOC) en de Nieuwe Muziekschool Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Politiek vandaag 10:23

Meer tijdelijke woningen in gemeente Alphen aan den Rijn

Er lopen onderzoeken naar locaties voor tijdelijke woningen bestemd voor spoedzoekers en voor opvang van vluchtelingen. Aan Hoorn-West, vlakbij de PI, is een locatie in onderzoek waar mogelijk 350 tot 400 asielzoekers kunnen worden opgevangen.

Calamiteiten vandaag 08:39

Auto te water bij afrit N11

Van dinsdag- op woensdagnacht is een auto te water geraakt bij het Rietveldsepad. De hulpdiensten kwamen ter plaatse.