Advertorial Alphense Fijnproevers

Wie kun je waar bewonderen tijdens Alphense Fijnproevers

Nog maar een paar nachtjes en dan gaat Alphense Fijnproevers van start. Welke artiest waar en wanneer speelt is te vinden op de Alphense Fijnproevers website. Maar we stellen ze ook graag even aan je voor.

Tijdens Alphense Fijnproevers kun je de gehele maand november van zondag- tot en met donderdagavond in tien verschillende Alphense restaurants genieten van een speciaal samengesteld meergangendiner, onder begeleiding van één van onze Alphense artiesten.

In de eerste week van Alphense Fijnproevers, van dinsdag 1 november tot donderdag 3 november, kun je tijdens het heerlijke meergangendiner bij De Beren en Maggie Blue luisteren naar platen die gedraaid zullen worden door verschillende DJ’s.

In de hoofdrol staat deze week een bijzondere jonge dame. Onze eigen Marit zal deze week de live optredens op zich nemen. De 20-jarige Marit Kuit studeert Communication Science aan de Universiteit van Amsterdam. Naast haar studie werkt zij drie dagen in de week als content medewerker bij Alphens.nl. In haar vrije tijd zingt ze rustige en gevoelige liedjes terwijl ze zichzelf begeleidt op gitaar of op de piano.

Tijdens Alphense Fijnproevers zal Marit zingen en piano spelen. Met haar keuze in mooie, rustige en bijzondere liedjes maakt ze de culinaire avond uit helemaal compleet. Haar brede repertoire varieert van nieuwe hits tot klassiekers.

Marit speelt komende week in de volgende restaurants:

  • Dinsdag 1 november, Restaurant Eight
  • Woensdag 2 november, Koeien en Kaas
  • Donderdag 3 november, ’s Molenaarsbrug

Meer nieuws

Oud Alphen gisteren 16:54

Oud Alphen: De Raadhuisstraat

De Raadhuisstraat, de straat waar het kantoor van Alphens.nl nu staat, is genoemd naar het oude raadhuis van de voormalige gemeente Aarlanderveen. Na eeuwenlang vergaderd te hebben in herbergen als de Vergulde Wagen kreeg de toenmalige gemeente Aarlanderveen in de 19e eeuw een eigen raadhuis.

Advertorial Theater gisteren 15:41

Ronald Goedemondt komt naar Castellum

Goed nieuws: Ronald Goedemondt speelt momenteel zijn achtste avondvullende cabaretprogramma. Overal is hij tot en met december 2022 uitverkocht. Castellum heeft het echter voor elkaar gekregen dat hij op zondag 19 maart 2023 zijn voorstelling ‘Met knielende knikjes’ speelt voor het Alphense publiek. De kaartverkoop start op 13 december om 13:00 uur.

Politiek plein gisteren 14:29

Inbreng ChristenUnie in debat over begroting

Op 3 november 2022 werd in de gemeenteraad de begroting voor 2023 besproken en het beleid dat hiermee gevoerd zal gaan worden. Dit beleid is samengevat in het uitvoeringsprogramma 'Zichtbaar en dichtbij' van de coalitiepartijen. Aan dit debat leverde de ChristenUnie-fractie een inhoudsvolle bijdrage.

Feestdagen gisteren 13:12

Laat je vuurwerkafval ophalen op 2 januari 2023

Van het aftelen tot 00:00 uur en vuurwerk afsteken naar vuurwerkafval waar je niet zo veel mee kan. Voor het opruimen van dit vuurwerkafval wordt door de gemeente Alphen aan den Rijn een oplossing bedacht.

Limesjaar 2022 gisteren 11:58

ROMEINEN Rantsoenen

Het Romeinse leger zorgt normaal gesproken goed voor haar manschappen. Maar dat is niet altijd even gemakkelijk. De commandant moet voor voldoende rantsoenen zorgen en dat is zelfs in vredestijd een behoorlijke klus.

Advertorial Horeca gisteren 10:37

Dit jaar een unieke kerst bij restaurant Bon Bini

Restaurant Bon Bini in de Hooftstraat in Alphen aan den Rijn komt dit jaar met een uniek concept. Op eerste kerstdag 2022 kun jij bij Bon Bini, in samenwerking met de chef, zelf jouw kerstdiner samenstellen.