Advertorial Alphense Fijnproevers

Wie kun je waar bewonderen tijdens Alphense Fijnproevers

We gaan de tweede week tegemoet dat er genoten kan worden van een diner met smaakvolle muziek. Welke artiest waar en wanneer speelt is te vinden op de Alphense Fijnproevers website. Maar we stellen ze ook graag even aan je voor.

Tijdens Alphense Fijnproevers kun je de gehele maand november van zondag tot en met donderdag in tien verschillende Alphense restaurants genieten van een speciaal samengesteld meergangendiner, onder begeleiding van één van onze Alphense artiesten.

Deze week zijn de restaurants goed gevuld met artiesten. Zo kun je op maandag Lars en Johan bewonderen. Maar ook MaritMairaBas, Machiel, Emiel, Zoë en Kwint zullen je deze week van je stoel blazen met hun muziek! De artiesten maken de belevenis helemaal compleet.

De artiesten

Ben jij benieuwd welke muziek je kan verwachten? Hieronder stellen we enkele artiesten aan je voor. We zullen niet alles verklappen, want je kan het veel beter zelf ervaren!

Bas is een duizendpoot als het gaat om maken van muziek. Hij speelt gitaar, piano en zingt. Zijn muziek kan gaan van een heerlijk Jazz of Blues nummer tot aan Nederlandstalige en internationale hits. Bijna alles omtrent muziek is helemaal zijn ding. Niks is te gek!

Maira is een creatieve meid die naast het schrijven van haar eigen muziek ook nog in een band zit. Ze laat zich inspireren door de popmuziek van Froukje en S10. Daarbij begeleidt ze zichzelf ook op de piano. Dat klinkt toch als perfecte muziek voor een heerlijk avondje uit?

Machiel is de eigenaar van Sera Business Design, maar daarnaast is hij ook erg muzikaal. Bij zijn muziek kan je bijna niet stil blijven zitten. Hij zingt graag, is toetsenist en gitarist. Deze mix van instrumenten zorgt voor een onvergetelijke en swingende avond.

Zoë haar grootste hobby is zingen en dat kan ze ook nog eens goed. Ze neemt je met haar stem mee naar de mooiste softpopliedjes die er maar zijn. Geniet van een heerlijke avond met rustige, maar mooie muziek.

Benieuwd naar alle artiesten die deze week optreden? Zie het schema hieronder.

Zondag 6 november

 • Grand Café Eight: Zoë
 • Bon Bini Restaurant: Emiel

Maandag 7 november

 • Berlijn aan de Rijn: Mystery Guest
 • De Beren: Lars
 • Brasserie de Alphense Burgemeester: Johan

Dinsdag 8 november

 • Restaurant ’s Molenaarsbrug: Marit
 • Tamarinde: Maira

Woensdag 9 november

 • Is Morus: Maira
 • Brasserie de Alphense Burgemeester: Marit
 • Maggie Blue: Bas

Donderdag 10 november

 • Bon Bini Restaurant: Kwint
 • Berlijn aan de Rijn: Maira
 • Grand Café Eight: Machiel

Alphense Fijnproevers wordt mede mogelijk gemaakt door Vereniging Ondernemingen Centrum (VOC) en de Nieuwe Muziekschool Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Werken gisteren 16:51

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 13

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Blog Satire Politiek gisteren 15:13

Dom? Je kan nog altijd raadslid worden

Gemeentepolitiek is vaak saai. Van de meeste punten op de raadsagenda staat van te voren al vast wat de uitkomst van een stemming zal zijn.

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 15:03

WIJdezorg behaalt zilver met Milieuthermometer Zorg

WIJdezorg, een organisatie met zeven zorglocaties in het Groene Hart, heeft zich gecertificeerd voor niveau zilver van de Milieuthermometer Zorg. Op 28 maart 2023 nam bestuurder Marian van Roosmalen een van de certificaten in ontvangst.

Overige gisteren 11:23

Alphense Danjil te zien in ‘Better than Ever’ op RTL4

Op donderdag 6 april is de Alphense Danjil Tuhumena te zien op RTL4 tijdens het programma ‘Better than Ever’. Hij zal tijdens dit programma samen met vier andere zangers/zangeressen, Waylon en Martijn Krabbé terugkijken op de afgelopen elf jaar.

Advertorial Horeca gisteren 09:32

Vier Pasen met een heerlijk McDonald’s Paasontbijt

McDonald’s Alphen Drive viert Pasen samen met jou! Het is niet alleen bijna Pasen, maar het is ook bijna de eerste editie van het McDonald’s Paasontbijt, op eerste en tweede paasdag. Klinkt leuk, maar hoe ziet zoiets eruit?