Advertorial Alphense Fijnproevers

Wie kun je waar bewonderen tijdens Alphense Fijnproevers

We gaan de derde week tegemoet dat er genoten kan worden van een diner met smaakvolle livemuziek. Welke artiest waar en wanneer speelt is te vinden op de Alphense Fijnproevers website. Maar we stellen ze ook graag even aan je voor.

Tijdens Alphense Fijnproevers kun je de gehele maand november van zondag tot en met donderdag in tien verschillende Alphense restaurants genieten van een speciaal samengesteld meergangendiner, onder begeleiding van één van onze Alphense artiesten.

Ook deze week zijn de restaurants weer goed gevuld met artiesten. Zo kun je op zondag van Emiel, Zoë, Jacqueline en Willem genieten. Maar ook Lars, Marit, Johan, Bas, Kwint, Ronald, Lisa, Sophia en Tobian en Rovara zullen hun instrumenten uit de kast halen om jou van je stoel te blazen. De artiesten maken deze belevenis helemaal compleet.

De artiesten

Ben jij benieuwd welke muziek je kan verwachten? Hieronder stellen we enkele artiesten aan je voor. We zullen niet alles verklappen, want je kan het veel beter zelf ervaren tijdens een fantastisch menu!

Als je aan Emiel denkt, denk je aan muziek. Hij is een singer-songwriter die in zijn liedjes verschillende onderwerpen aankaart, maar vooral schrijft en zingt over zijn liefdesleven. Dit doet hij door middel van Nederlandstalige popmuziek. Hij speelt voornamelijk akoestisch, wat heerlijk is voor tijdens het eten.

Kwint is een echte artiest in hart en nieren. Hij is al een aantal jaar actief in verschillende bands, maar gaat nu aan een nieuw soloproject beginnen. De muziek die hij schrijft kan het best beschreven worden als Indie pop. Met zijn optredens zal hij een akoestisch voorproefje geven van zijn eigen muziek, met hier en daar een cover. Dat klinkt als een heerlijk avondje uit, toch?

DJ Rovara, ook wel Roberto, draait muziek waar je bijna niet bij stil kan blijven zitten. Hij zal namelijk de beste lounge/ house en achtergrondmuziek draaien voor bij het eten. Als dat geen feestje is weten wij het ook niet meer!

Lisa is als een vis in het water als het aankomt op muziek maken. Ze vindt het dan ook heerlijk om piano te spelen en zingen is ook helemaal haar ding. Je kunt dan ook verwachten dat ze zichzelf begeleidt op de piano. Alsof dat nog niet genoeg was schrijft ze af en toe ook haar eigen songs. Geniet van haar rustige, maar mooie muziek tijdens Alphense Fijnproevers.

Zondag 13 november

 • ’s Molenaarsbrug: Emiel
 • Tamarinde: Zoë
 • Brasserie De Alphense Burgemeester: Jacqueline en Willem

Maandag 14 november

 • De Beren: Johan
 • Brasserie De Alphense Burgemeester: Kwint

Dinsdag 15 november

 • Koeien en Kaas: Marit
 • Maggie Blue: Lars

Woensdag 16 november

 • De Beren: Bas
 • Grand Café Eight: Marit
 • Is Morus: Kwint
 • Maggie Blue: Ronald

Donderdag 17 november

 • Berlijn aan de Rijn: Lisa
 • Bon Bini: Marit
 • Koeien en Kaas: Sophia en Tobian
 • Maggie Blue: DJ Rovara
 • ’s Molenaarsbrug: Kwint

Alphense Fijnproevers wordt mede mogelijk gemaakt door Vereniging Ondernemingen Centrum (VOC) en de Nieuwe Muziekschool Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Advertorial Documentaire vandaag 09:52

Muziekdocu The incarnations of Willy DeVille

Parkvilla vertoont op 29 maart eénmalig de documentaire Heaven Stood Still: The Incarnations of Willy DeVille. Een portret van het leven en de muziek van DeVille, een unieke artiest die te weinig erkenning heeft gekregen voor zijn unieke positie binnen de traditionele Amerikaanse muziek.

Advertorial Evenementen gisteren 17:03

Uitgelicht: de twaalf deelnemers van de Alphense Kroegentocht

Staat donderdag 6 april al in jouw agenda? Dan staat de Alphense Kroegentocht op het programma! Twaalf horecagelegenheden in Alphen aan den Rijn zorgen voor een gezellige avond. Maak hier kennis met de deelnemers en de artiesten!

Onderwijs gisteren 14:51

Noodlokalen ISK bij Groene Hart Leerpark geopend

Op donderdag 23 maart zijn de noodlokalen voor de internationale schakelklas (ISK) geopend. Door een grote toestroom van statushouders en Oekraïense vluchtelingen zitten binnen het voortgezet onderwijs de lokalen vol. Om die reden zijn er noodlokalen geplaatst op het plein van het Groene Hart Leerpark.