Advertorial Alphense Fijnproevers

Wie kun je waar bewonderen tijdens Alphense Fijnproevers

Time flies when you're having fun! Aankomende week is het alweer de vijfde en laatste week dat je kunt genieten van een diner met smaakvolle livemuziek. Welke artiest waar en wanneer speelt is te vinden op de Alphense Fijnproevers website. Maar we stellen ze ook graag even aan je voor.

Tijdens Alphense Fijnproevers kun je de gehele maand november van zondag tot en met donderdag in tien verschillende Alphense restaurants genieten van een speciaal samengesteld meergangendiner, onder begeleiding van één van onze Alphense artiesten.

Ook in deze laatste week zijn de restaurants weer goed gevuld met artiesten. Zo kun je op zondag van Roos, Lisa en Zoë genieten. Maar ook Lars, Marit, Nadia, Thomas en Kelsey zullen hun instrumenten uit de kast halen om jou van je stoel te blazen. De artiesten maken deze belevenis helemaal compleet.

De artiesten

Ben jij benieuwd welke muziek je deze week kan verwachten? Hieronder stellen we enkele artiesten aan je voor. We zullen niet alles verklappen, want je kan het veel beter zelf ervaren tijdens een fantastische avond! En geloof mij dit wil je meemaken, nu het nog kan.

Marit haar stem is zo zuiver als een nachtegaal. Ze zingt gevoelige en rustige liedjes. En dat nog wel terwijl ze zichzelf begeleid met de piano. Haar stem in combinatie met de piano is perfect voor een geslaagde avond.

Roos is een kameleon als het om muziek gaat. Ze zingt veel verschillende soorten muziek, van pop tot aan rock. Daarbij is gitaar spelen helemaal haar ding. Ze schrijft eigen nummers die ze begeleidt op de gitaar. In de toekomst wil ze dan ook zangeres worden. Heb jij zin in een avond vol verassende muziek?

Thomas en Kelsey zijn een fantastisch duo als het gaat om muziek maken. Ze spelen de leukste old classics voor jou. Hun repertoire bestaat voornamelijk uit jazz en singer-songwriter plaatjes. Terwijl Kelsey haar prachtige stem laat horen, ondersteunt Thomas haar met zijn gitaar. Als dat niet als muziek in de oren klinkt, weten wij het ook niet meer.

Zondag 27 november

  • Berlijn aan den Rijn: Roos
  • ’s Molenaarsbrug: Lisa
  • Brasserie De Alphense Burgemeester: Zoë

Maandag 28 november

  • De Beren: Lars

Dinsdag 29 november

  • Is Morus: Nadia
  • Koeien en Kaas: Thomas en Kelsey

Woensdag 30 november

  • Grand Café Eight: Nadia
  • Maggie Blue: Marit

Alphense Fijnproevers wordt mede mogelijk gemaakt door Vereniging Ondernemingen Centrum (VOC) en de Nieuwe Muziekschool Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.