Algemeen

Wie verdient er vandaag een complimentje?

Er wordt een hoop gemopperd en geklaagd tegenwoordig. Anderen van kritiek voorzien lijkt meer regel dan uitzondering. Ook op Alphens.nl wordt er af en toe heftig gediscussieerd over bepaalde onderwerpen. De gemeente heeft niet goed gestrooid, die columnist heeft geen gelijk, wat een rare beslissing van de wethouder, of wat is het toch dom van het ziekenhuis dat ze er nu pas achterkomen dat ze zijn opgelicht..

Vandaag vergeten we dat even, want het is Nationale Complimentendag! Nu is natuurlijk de vraag; wie verdient volgens jou een complimentje? Misschien ben je het totaal niet eens met een columnist, maar toen je 'm laatst tegenkwam zat z'n haar toch wel erg goed..

Laat het ons in de comments weten!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport vandaag 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild
Sport gisteren 17:04

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild

Dit weekend vindt het NK Wakeboarden plaats bij Wet ’n Wild Wakepark. De beste Nederlandse wakeboarders zullen zich op zaterdag 24 en zondag 25 augustus verzamelen bij Wet ‘n Wild om te strijden om de titel ‘beste wakeboarder van Nederland’.