Josh Walet
Advertorial Verkeer en vervoer

Wieleroutlet bij Gek van Fietsen

Het is tijd om de PR’s te verbreken. Bij Gek van Fietsen profiteer je nu van hoge kortingen op geselecteerde modellen van Cervélo en Giant. Kom naar de winkel en maak jezelf klaar om grenzen te verleggen en records te verbreken! 

De perfecte gelegenheid om jezelf te verwennen is aangebroken. Profiteer van een supersale op diverse racefietsen, fietskleding, schoenen en helmen. Binnen één week rijd jij weg op jouw racemonster en gaat een nieuwe wereld voor je open. Word sneller, beter en fitter met jouw nieuwe fiets. En pas als jij straalt, doen ze dat bij Gek van Fietsen ook! 

Natuurlijk staan ze voor je klaar in het hele proces van aanschaf van een nieuwe racefiets. Ze kijken van A tot Z met je mee en houden rekening met jouw wensen en eisen. Samen met jou zoeken ze naar de perfecte aanwinst voor jou. Wist je dat ze ook een gratis BikeFitting uitvoeren bij aanschaf van een racefiets? Zo voorkom je onnodige blessures en weet je zeker dat je als gegoten op je nieuwe fiets zit. 

Sneak peek: de Giant TCR Advanced 1 

  • Carbon frame 
  • Shimano Ultegra 
  • Uit voorraad 
  • Van € 3.099 nu voor € 2.699

Wanneer kom jij langs? Ze staan voor je klaar! Wil je vast een beetje spieken in het assortiment? Bekijk het vast op de website


Meer nieuws

Jubileum vandaag 11:59

Geslaagd jubileumfeest bij Winkelcentrum de Baronie

Op zaterdag 25 mei was het feest in winkelcentrum de Baronie, want ze vierden hun 10-jarig jubileum! Alle bezoekers van het winkelcentrum waren uitgenodigd om dit bijzondere moment samen te vieren. Tussen 11:00 en 16:00 uur was jong en oud welkom om te genieten van een gevarieerd programma vol optredens en leuke activiteiten.

Politie en handhaving vandaag 10:33

Ruzie in speeltuin escaleert: Politie Alphen aan den Rijn grijpt in

Op zaterdag 25 mei omstreeks 16:00 uur ontving de politie Alphen aan den Rijn een melding van een ruzie in de speeltuin aan de kruising van de Hugo de Grootstraat en de Jan Nieuwenhuijzenstraat. Wat aanvankelijk leek op een alledaagse jeugdruzie, escaleerde snel toen ouders zich ermee gingen bemoeien.

Advertorial Theater vandaag 09:45

Avondvullend programma bij Parkvilla met expositie, filmklassieker en muziek

Parkvilla organiseert op 12 juni een avondvullend programma rondom de indrukwekkende expositie LEF - Let’s Embrace Freedom - van fotograaf Henk Veldhuizen. Met deze tentoonstelling wil Henk laten zien hoe mooi het is als je vrijheid hebt om jezelf te zijn. Op deze avond is er de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan. 

Advertorial Onderwijs gisteren 17:09

25 jaar sportklassen bij het Scala College

In 1999 is het Scala College gestart met de sportklassen. Dit betekent dat dit schooljaar het 25-jarig jubileum wordt gevierd en dat was afgelopen week goed te merken op het Scala College. Het docententeam van Lichamelijke Opvoeding (LO) heeft zich keihard ingezet om deze sportieve feestweek tot een succes te maken!

Politiek gisteren 16:17

Geen hulp in de huishouding meer voor 19 euro per maand

Het afschaffen van het abonnementstarief van 19 euro per maand voor hulp in de huishouding levert 1,5 miljoen per jaar op vanaf 2027. Tot nu toe betaalt gemeente Alphen aan den Rijn deze kosten. De Wmo-regeling huishoudelijke hulp wordt inkomensafhankelijk.

Overige gisteren 15:26

Dag van de Vluchteling gevierd met speciale bijeenkomst

Op 20 juni 2024, de Dag van de Vluchteling, bundelen Kwadraad, Participe, Friends for Friends, Mix Support en de Gemeente Alphen aan den Rijn hun krachten voor een bijzondere bijeenkomst. In Buurthuis De Mozaïek nodigen zij eenieder uit om samen de Dag van de Vluchteling te vieren. Een warme, multiculturele ontmoeting staat centraal, waarbij de nadruk ligt op het delen van verhalen, dromen, en het groeien als gemeenschap.