Wielerronde van Alphen een nieuwe traditie?

Zondag werd in diverse klassen de wielerronde van Alphen gereden. Een jarenlange een traditie, die terugging tot 1942, was 10 jaar weg van de agenda maar nu weer terug. 

Er was veel belangstelling voor het programma, dat de hele middag besloeg. Hoogtepunt was de Dernykoers met bekende oud-profrennes als Steven Rooks, Michael Boogerd, Jelle Nijdam en Jeroen Blijlevens. Mede dankzij bekende sponsors zoals ondermeer Vlasman, Gek van Fietsen.nl, Avifauna en vrijwilligers van Avanti kon er een professioneel evenement worden neergezet.  

De totale lengte van het parcours liep over de Van Lennepstraat, richting van de V&D en het Aarplein. Vandaar ging het naar de Lijsterlaan en de Bloemhofstraat. Bij de Van Boetzelaerstraat linksaf en met een bocht weer naar het begin van de Van Lennepstraat.

Bekende oud-profs op het podium


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gezondheid en welzijn gisteren 14:57

Gemeente organiseert De dag van de Jeugdhulp

Vanaf 2024 gaan de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop de jeugdhulp gezamenlijk organiseren. Op donderdag 1 december organiseert de gemeente Alphen aan den Rijn ‘De dag van de Jeugdhulp’.

Theater gisteren 14:05

Leerlingen Scala schitteren in het Castellum

Op donderdag 24 november maakten leerlingen van het Scala College in een zo goed als uitverkochte theaterzaal in het Castellum veel indruk met het jaarlijks georganiseerde ‘Scala On Stage’. De bezoekers kregen een show voorgeschoteld met zang, dans, muziek en cabaret van een hoog niveau.

Coronel Dakar 2023 gisteren 12:39

Coronel Dakar Team met “The Desert Lion” naar Dakar Rally 2023

Met een druk bezochte uitzwaaisessie bij het Coronel Adventure Indoor Klimpark is het volgende Dakar-avontuur voor het Coronel Dakar Team officieel begonnen. Vanuit Huizen wordt “The Desert Lion”, de auto waarmee de broers op 31 december aanstaande tijdens de Dakar Rally van start gaan, naar het Circuit Paul Ricard in het Zuid-Franse Le Castellet gereden, vanwaar het transport naar Saoedi-Arabië voor de rally deze week vertrekt.