WIJdezorg
Advertorial Gezondheid en welzijn

WIJdezorg komt echt overal!

WIJdezorg heeft haar eigen, centrale plek in de dorpen van het Groene Hart. Hun kleinschalige zorglocaties zijn altijd dichtbij en bieden bewoners en bezoekers zorg en gezelligheid in een vertrouwde omgeving.

Eigen regie is bij WIJdezorg heel belangrijk: de cliënten moeten het leven kunnen leiden dat bij hen past. Daarom proberen ze de zorg zoveel mogelijk af te stemmen op de individuele behoeften van cliënten. "We komen graag dicht bij de mensen, met vaste teams en vertrouwde gezichten, zowel in onze locaties als in de thuiszorg. En dat onze medewerkers van de thuiszorgteams niet alleen in de dorpskernen bij onze cliënten komen wisten we al, maar soms is de situatie wel heel apart en uniek", vertelt Ingrid Kraakman van WIJdezorg.

Tussen Hazerswoude-Dorp en Alphen aan den Rijn ligt het mooie natuurgebied het Rietveld. Het Rietveld is een vaardorp, waar woningen en boerderijen vroeger alleen over water bereikbaar waren. Een deel van de bewoners vaart nog steeds dagelijks van en naar de woning. En wat doe je dan als je thuiszorg nodig hebt? Dan vraag je WIJdezorg! En dan krijg je dit soort mooie plaatjes, de medewerkers van WIJdezorg die met een boot de zorg bij u thuis komen brengen!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 14:22

Totaal aantal ziekenhuisopnames gestegen naar 38

Het aantal ziekenhuisopnames in verband met het coronavirus is opnieuw gestegen, zo meldt het RIVM. In de gemeente Alphen gaat het om 38 patiënten, een stijging van 1 persoon ten opzichte van zaterdag 4 april. 

Cultuur vandaag 12:00

ROMEINEN Tabula Peutingeriana

De Tabula Peutingeriana is een middeleeuwse landkaart, nagetekend van Romeinse kaarten uit de derde en vierde eeuw. Op de landkaart staat het hele Romeinse Rijk zoals het was aan het eind van de vierde eeuw, circa 400 na christus, compleet met de Limes en Mare Nostrum.

Calamiteiten gisteren 17:30

Verdachte situatie met vuurwapen

Bij de Lekstraat in Alphen heeft zich een verdachte situatie voorgedaan met een vuurwapen. De agenten ter plaatse dragen kogelwerende vesten.